Menu

Acties

VoyeurX

VoyeurX is een exclusief merk in luxe en stijlvolle leren lingerie en (BDSM) accessoires.

Eigenaresse en ontwerpster Melanie streeft ernaar dat je je op-en-top vrouw voelt met haar modieuze, stijlvolle en unieke ontwerpen. Ieder artikel straalt luxe, elegantie en vrouwelijkheid uit. En daarbij staan design en kwaliteit voorop. Voor alle collecties wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leder voor het meeste comfort en de beste pasvorm.

Shop jouw exclusieve outfit bij VoyeurX.

Bij jouw aankoop boven de € 50,- ontvang je met de code ZININMEER gratis verzending en een gratis gift.

Women’s Flow by Nienke

Women’s Flow is ontwikkeld door Nienke Bruynesteyn. Haar grootste passie is het motiveren van mensen. Dat doet zij al jaren op het gebied van voeding en sport. Ze heeft één van de eerste paaldansstudio’s in Nederland waar iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn. De afgelopen jaren heeft ze zich steeds meer op vrouwelijke dans- en beweegtechnieken gericht om je zo op een fijne en laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw vrouwelijke bewustzijn en je daar vervolgens ook naar te bewegen.
Met de online training ‘Women’s Flow’ bereid je je voor om een sensuele lapdance te geven. Je leert een korte dansroutine, je krijgt advies over sensueel bewegen en een mooie vrouwelijke houding en je ontvangt inspiratie over het creëren van de juiste sfeer.

Wil jij ook een sensuele lapdance cadeau geven? Volg de online training Women’s Flow by Nienke en voel je vrouwelijker dan ooit. Met de kortingscode zininmeer10 krijg je 10% korting.

Pik Business

De dames van Pik Business doorbreken het taboe rondom sextoys door vernieuwend en vrouwvriendelijk te zijn. Hun speeltjes zijn niet ordinair maar classy. Naast hun webshop met leuke artikelen, geven ze ook homeparty’s en organiseren ze leuke evenementen.

Wil jij ook wel een leuk seksspeeltje van Pik Business? Met de kortingscode zininmeer krijg je 10% korting op de producten in deze blog.