Menu
Prikkelend

Verleidelijk fit

Voor de derde keer deze week trek ik mijn sportoutfit aan en moet ik er wederom aan geloven. Iets met wie mooi wil zijn… Gelukkig hoef ik niet alleen en heb ik mijn vaste sportmaatje, in de vorm van mijn vriendin, als stok achter de deur. En ook al denk ik nu dat ik het deze ochtend graag wat rustiger aan had gedaan, als ik me straks eenmaal in het zweet gewerkt heb, dan ben ik vast weer trots op mezelf en blij dat ik gegaan ben. Dan kan ik in het weekend toch even een hapje en drankje extra nemen.

Als kind was ik altijd bezig en redelijk sportief, ergens in mijn studententijd is het toch misgegaan en heb ik mezelf wat laten gaan. Maar nu ben ik sinds een aantal jaren regelmatig in de sportschool te vinden en ben ik vooral met krachttraining bezig. Nooit geweten dat ik daar zo goed op zou gaan, dus ik heb met name mezelf verrast. En ook al zijn mijn spieren niet eens heel nadrukkelijk zichtbaar en kan ik nog altijd geen pull ups, ik zit heerlijk in mijn vel en dat heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gegeven de laatste tijd.

Met een schuin oog zie ik op de klok dat ik op moet schieten. Vandaag hebben we op een andere sportschoollocatie afgesproken. Ook wel eens prima en voor mijn vriendin wat makkelijker vandaag met andere afspraken die ze na het sporten nog heeft. Snel trek ik nog een sweater aan over mijn shirt, grijp de autosleutels en rijd richting sportschool.

Mijn vriendin staat al op de parkeerplaats als ik aan kom rijden en ik zie haar uit de auto springen. Ze begint meteen honderduit te vertellen en ook al had ik het aan zien komen, het overrompelt me wel een beetje. Gisteren had ze al geappt dat ze weer van alles meegemaakt had en blijkbaar kan ze niet langer wachten om van wal te steken. Gelukkig praat ze wel en hoef ik alleen maar te luisteren. Zo kan ik rustig nog even mijn schoenen aandoen en alles opbergen in het kluisje. Van binnen moet ik stiekem ook nog wel lachen, want haar liefdesleven, waar het nu weer eens over gaat, staat echt haaks op dat van mij. Waar zij vooral heen en weer geslingerd wordt tussen oude vlammen, lopende affaires en nieuwe liefdes, geniet ik van het single life. Ik kan me niet zo druk maken om de liefde en het spel van flirten en verleiden houd me ook totaal niet bezig. Des te leuker zijn de verhalen van mijn vriendin.

Na een korte warming-up op de cardiofiets en wat oefeningen voor de buik, besluiten we naar de andere kant van de sportschool te lopen om even de billen te trainen. Er zijn wat mannen aan de andere kant van de zaal bezig, maar daar ben ik niet echt mee bezig en ik besteed er weinig aandacht aan. Maar terwijl mijn vriendin en ik allebei een kettlebell pakken voor de squats, zie ik daar ineens een bonk spieren met een té leuke kop in mijn ooghoek verschijnen. Wauw! Ik voel dat ik begin te grijzen van oor tot oor. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden en toch wil ik niet opvallend kijken. Ik voel dat ik spontaan begin te blozen. Mijn vriendin heeft niet meteen in de gaten wat de reden is voor de lach op mijn gezicht en kijkt mij vragend aan. “Kijk daar eens”, fluister ik heel subtiel met mijn hoofd knikkend richting de heerlijke man. Een beetje opzichtig draait ze haar hoofd en ziet het lekkere ding dat ik net gespot heb. Ik wil blijven kijken, maar dat kan ik eigenlijk niet maken, want het ziet er vast echt stom uit. Ik kan een giechel niet onderdrukken. Jee zeg, ik lijk wel een verliefde puber.

Terwijl mijn vriendin met de oefening bezig is, probeer ik hem van onder mijn wimpers nog wat beter te bestuderen. Hij heeft een leuke uitstraling en goede houding. Van deze afstand ziet het er meer dan goed uit. Hij heeft een mooie bouw en alles lijkt perfect in proportie. Een gespierd lichaam, maar niet overdreven. Precies goed. Deze man kan mij zonder problemen alle hoeken van de kamer laten zien en mij zonder pardon op bed gooien. En ik zou het allemaal toelaten. Pfff, bij deze gedachte krijg ik het nog heter dan ik het toch al heb. “Ik geloof ineens in liefde op het eerste gezicht; ik denk dat ik verliefd ben…”, mijmer ik.

Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Het duurt niet lang voordat hij door heeft dat er naar hem gekeken wordt. Betrapt! Hij kijkt me aan en glimlacht terwijl hij zijn oefeningen blijft doen. Ik voel mijn wangen rood worden en ik wend snel mijn blik af. Wat is er toch aan de hand met mij? Ik ben toch geen tienermeisje meer dat verlegen wordt van een knappe jongen? Ik probeer mezelf weer onder controle te krijgen en focus me op mijn eigen training.

De rest van de workout probeer ik me nog te concentreren op de oefeningen. Gelukkig lukt dat aardig, aangezien mijn afleiding uit zicht is verdwenen. Als mijn vriendin ervandoor gaat om naar haar afspraak te gaan, besluit ik om nog een paar oefeningen voor mijn armen te doen. Terwijl ik naar de gewichten loop, kijk ik vluchtig de sportschool rond of ik toch nog een zeker iemand zie. Daar, aan de andere kant van de zaal. Ik voel dat ik direct weer een glimlach op mijn gezicht krijg. Eigenlijk wil ik er niets mee doen en probeer ik zoveel mogelijk om niet op te vallen. Ik doe hard mijn best om hem te negeren.

Als ik even later toch even helemaal geconcentreerd in mijn set zit, voel ik ineens een hand op mijn schouder. Ik draai me om, laat nog net niet de dumbells uit mijn handen vallen van de schrik en kijk recht in de mooiste blauwe ogen ooit. Ik verdrink er bijna in…

“Hey, ik ben Mark”, zegt hij, terwijl hij me zijn hand geeft. “Ik kon niet anders dan je opmerken. Je ziet er fantastisch uit.” Ik voelde mijn hart een slag overslaan. Is dit serieus? Stond de man waar ik al de hele ochtend naar staar nu echt met me te praten? Ik stamel iets terug en steek mijn hand uit om de zijne te schudden. Zijn handdruk is stevig en ik voel mijn knieën knikken. Als hij maar niet opmerkt dat ik klamme handen heb. Dat zou echt gênant zijn. En stink ik niet naar zweet? Dat zou nog erger zijn. Zit mijn haar eigenlijk nog wel fatsoenlijk? Dit kan gewoon niet. Wat moet hij wel niet van me denken? Teveel dingen schieten door mijn hoofd. Ik kan niet meer helder nadenken.

“Ik zag je kijken”, gaat hij verder terwijl hij mij in de ogen blijft staren. “En ik vroeg me af of je misschien samen met mij een drankje wilt drinken na je training?” Dit is mijn kans om met deze aantrekkelijke en leuke man in contact te komen, en misschien wel meer. Nee, dat gaat toch niet zomaar. Ik ben niet iemand die date, te veel gedoe… Waar komt dit ineens vandaan? Ik kan niet anders dan ‘nee’ zeggen. “Ja, graag”, beantwoord ik zijn vraag.

Met kriebels in mijn onderbuik en lichte tintelingen tussen mijn benen, loop ik richting kleedkamer. Even snel opfrissen onder de douche voordat ik Mark weer onder ogen kom. Ik leg mijn spullen klaar en loop met de shampoo en een handdoek naar de doucheruimte. Eenmaal op temperatuur, laat ik het warme water over mijn lichaam stromen. Ik sluit mijn ogen en fantaseer over wat komen gaat. Met de shampoo in mijn haar, zeep ik de rest van mijn lichaam in. Mijn handen glijden van mijn nek naar mijn schouders, over mijn armen, borsten, buik en verder naar beneden richting mijn liezen. Naast het water van de douche, merk ik dat ik tussen mijn benen al goed nat ben van mijn eigen vocht. Ik sluit mijn ogen en merk dat mijn vingers bij mijn klitje blijven steken. Hmmm…

Ik hoor voetstappen en besef dat er nog iemand de doucheruimte in stapt. Mijn hand stopt met bewegen.

“Je hoeft voor mij niet te stoppen hoor.”

Ik hoor dat de persoon die mij zojuist stoorde in mijn bezigheid dichterbij komt. Voordat ik mijn ogen kan openen, voel ik dat diegene al achter me is komen staan en zich tegen me aandrukt. Dit is duidelijk een man, ook al had ik dat sterke vermoeden al bij zijn lage stem. Ik voel dat hij flink opgewonden is en zijn harde pik tegen mijn billen duwt. Zijn handen pakken stevig mijn heupen vast voor de nodige grip op mijn glibberige lichaam. Ik beweeg mijn hand weer en mijn clitoris is supergevoelig. Ik druk ondertussen mijn billen wat meer naar achteren.

“Laat me eens voelen hoe nat je bent.”

Ik zet mijn voeten als bijna vanzelf iets verder uit elkaar en ik voel zijn vingers in me glijden.

“Komt dat door mij?”

Voordat ik kan antwoorden, duwt hij zijn vingers nog wat dieper in me. Ondertussen gaan mijn eigen vingers steeds sneller over mijn gevoelige knopje en oefen ik nog wat meer druk uit. Ik voel dat ik dit niet lang meer ga volhouden. Ik sta op knappen en ik merk dat mijn ademhaling zwaarder wordt. Ook mijn douchegenoot heeft volgens mij door dat ik op het punt sta te komen. Hij beweegt op mijn ritme mee en sopt zijn vingers in een heerlijk tempo in mijn natte kut.

Jaaa, daar komt het! Mijn lichaam spant zich aan en ik zak door mijn knieën tegen het mannenlichaam achter mij aan. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Mijn hart klopt als een razende en ik hijg heftig, maar wat een goddelijk gevoel. Ik voel me in extase en meer dan voldaan. Maar blijkbaar is het voor mijn douchegenoot niet voldoende. Voordat ik me kan herpakken, word ik bij mijn haar vastgepakt en duwt de man achter mij mijn hoofd naar beneden, waardoor mijn bovenlijf automatisch ook naar voren gaat. Ik sta bijna in 90 graden en ik voel dat hij het zo graag hebben wil. Want voor ik er erg in heb, voel ik zijn pik diep in me stoten.

Oooh, dat voelt heerlijk. Blijkbaar moet hij de eerste seconden in me even wennen, maar dan komt hij in beweging. Langzame en lange halen, maar al snel gaat het tempo omhoog. Zijn ballen ketsen tegen mijn billen die strak naar achteren staan en hij komt goed diep in mijn kutje. Met zijn handen op mijn heupen houdt hij mij staande en zorgt hij tevens voor de nodige weerstand. Het lijkt of hij niet voldoende getraind heeft en zijn workout met mij nog even goed wil afronden. En dat afronden gaat niet lang duren. Ik hoor dat hij steeds zwaarder en sneller ademt. Met een paar krachtige stoten en wat hevig gekreun spuit hij me vol.

“Aargghhh, dat was even heerlijk”.

Ik leun tegen de koude douchemuur en moet even bijkomen.

Terwijl ik mezelf wederom inzeep om me nu écht schoon te spoelen, is mijn douchegenoot net zo snel verdwenen als dat hij verscheen. Nogal beduusd over wat er net is gebeurd, sta ik inmiddels weer stevig met beide benen op de grond. Langzaam kom ik weer bij zinnen. Dan bedenk ik me dat ik nog afgesproken heb aan de bar met de onweerstaanbaar lekkere Mark. Shit, hoe lang zit hij al niet op mij te wachten? Ik heb echt geen benul van de tijd en hoe lang mijn douchesessie heeft geduurd. Ik droog me snel af en kleed me aan. Vlug een beetje make-up op mijn gezicht en klaar om te gaan.

Als ik fris en fruitig richting de bar loop, zie ik Mark al zitten. Zijn vochtige haren wild op zijn hoofd. Hij glimlacht en steekt zijn hand op. Of ik hem nog niet gezien had, maar ik lach terug en loop naar hem toe.

“Zo, fijn gedoucht?, vraagt hij met een grijns op zijn gezicht en een knipoog. “Was het lekker?”

Ik schrik van de vraag. Zie ik er zo ontspannen uit dat hij aan me kan zien dat ik gekomen ben? Of bedoelt hij wat anders? Ik knik en glimlach op mijn hoede. Terwijl ik een flinke slok van mijn shake neem, is het chaos in mijn hoofd en vraag ik me af of ik net onder de douche een geile fantasie heb gehad of dat de man naast mij mijn lichaam inmiddels beter kent dan ik denk.

Op een antwoord hoef ik niet lang te wachten. Hij buigt zich naar me toe en fluistert hees in mijn oor: “Waar gaan we naartoe voor de volgende workout en douchesessie? Jouw of mijn huis?”
Met grote ogen en toch ook wel een grijns op mijn smoel, bedenk ik dat het maar goed is dat ik inmiddels fit genoeg ben om nog een ronde vol verleiding aan te kunnen.

Onze favorieten

Womanizer Wave Douchekop - Zwart

Womanizer Wave Douchekop

Shop nu

Svakom - Pulse Pure Luchtdruk Vibrator - Pale Pink

Pulse Pure Luchtdruk Vibrator

Shop nu

Taboo Espiegle Parfum Voor Vrouwen 50 ML

Taboo Espiegle Parfum 50 ML

Shop nu