Menu
Onze favorieten

De leukste erotische spellen

De leukste erotische spellen - Zin In Meer

Vind jij het leuk om een bord- of kaartspelletje te spelen? Ook op erotisch gebied zijn er spellen om de avond samen gezellig door te komen. Met deze 18+ spelletjes kun je je interesse wellicht verbreden of word je geïnspireerd om nieuwe dingen te ontdekken. Leuk voor jezelf, maar ook voor je partner of zelfs om samen met vrienden te spelen.

Je kunt samen in de ‘mood’ komen door tijdens het voorspel een spelletje te doen. Of misschien wil je de ander nog beter leren kennen op seksgebied en laat je je verleiden door spannende vragen. Dat is toch een opwindend idee?

Wil jij jouw partner en vrienden eens door de erotische bril bekijken? Daag ze uit voor een spelletje.

Onze favoriete spannende spellen vind je hier:

1. Dirty Seconds

‘Dirty Seconds’ is uitbracht door LOTTELUST en is een gezelschapsspel om te spelen met vrienden, op een vrijgezellenfeestje of met je partner. Het spel bestaat uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, genoeg voor eindeloos speelplezier! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen.

Het doel van Dirty Seconds is ervoor te zorgen dat je teamgenoot binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen weet te raden die er op het kaartje staan. Voor ieder geraden begrip krijg je een punt. Het team dat als eerste 30 punten haalt, wint!

Erotische spellen - Dirty Seconds

2. Ultiem Verlangen – Classic Edition

Ultiem Verlangen is een vrouwvriendelijk spel wat je relatie een compleet nieuwe impuls geeft! Ultiem verlangen biedt antwoorden op al je prikkelende vragen. ”Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner”,”Raak je opgewonden van spannende woorden tijdens het vrijen?”,Hoe gebruik je Ben Wah ballen?”. Dit zijn zomaar een paar vragen die voor kunnen komen.

Het spel Ultiem Verlangen biedt antwoord op deze en tal van andere intieme vragen. Aan de hand van sensueel getinte opdrachten en vragen ontdekken jij en je partner precies wat jullie fijn vinden. Spelenderwijs doorbreken jullie barrières en komen jullie dichter tot elkaar.

Erotische spellen - Ultiem Verlangen - Classic Edition

3. Fuck Me Spel

FUCKME is een van de ondeugende spellen in de ‘XXX-ME’ series van Tease & Please. Het is gericht op twee romantische partners voor veel plezier en ongekende mogelijkheden om de fantasie uit te leven.

Met dit spel ontdek je standjes die niet zozeer gebruikelijk zijn maar wel ontzettend goed kunnen voelen. De producten van dit spel verhogen het plezier zodat de vonken er vanaf springen.

Probeer het en laat je verrassen door de verschillende taken die zich richten op plezier voor allebei. Elk standje heeft z’n eigen specifieke voordelen en stimuleert verschillende gebieden. Bovendien maakt het spel je lenig.
In het kort is FUCKME een must voor iedereen die wil experimenteren met verschillende heerlijke standjes, met gebruik van de producten uit het pakket.

Erotische spellen - Fuck Me Spel

4. Truth or Dare Erotic Party Edition

Het spel bestaat uit 69 pikante vragen en 69 uitdagende opdrachten. Dit spel is gewaagd, ondeugend en spannend!

‘Truth or Dare’ is bedoeld voor 3 of meer vrienden. Bepaal met behulp van de munt welke kaart je moet pakken. Bij een ‘Truth’-kaart verdien je alleen punten met een eerlijk antwoord. Hoe gedetailleerder, hoe beter. Bij een ‘Dare’-kaart krijg je punten als je de uitdagende opdracht volbrengt. Wil je de vraag niet beantwoorden of opdracht echt niet doen? Geen probleem, maar dan worden de punten van die opdracht bij jou in mindering gebracht. Alles mag, maar niets moet. Hoe ver durven jullie te gaan?

Erotische spellen - Truth or Dare Erotic Party Edition

5. Magische Seks Toren – Jenga Spel

Letterlijk bouwen aan een zinderend hoogtepunt met de ondeugende opdrachten van de Magische seks toren van Intimista Vibe®. Dit erotische stapeltoren spel daagt jou en je partner uit om buiten jullie comfortzone te treden en samen te genieten van een passievolle en vurige avond. Een erotische Jenga spel voor volwassenen dat garant staat voor een avond vol ultiem verlangen en opwinding.

De vrouwvriendelijke ondeugende opdrachten geven je relatie een compleet nieuwe impuls. Je bent gewaarschuwd want als jullie eenmaal de barrières hebben doorbroken met elkaar, dan bestaat de kans op een ultiem verlangen om het erotische Jenga spel vaker samen te spelen. Met de 216 verschillende opdrachten heb je de komende tijd voldoende uitdaging om je seksuele relatie te verrijken.

Erotische spellen - Magische Seks Toren - Jenga spel

6. Ultiem Verlangen – Kinky Edition

Ben jij op zoek naar een spannend cadeau? Dan is Ultiem Verlangen perfect voor jou en je partner! Een spannend spel met je partner krijgt een uitdagende twist met de Kinky Edition van het bekende spel Ultiem Verlangen. De vragen die je in dit spannende spel zal tegenkomen, gaan net wat verder dan die in een gewoon spelletje. Speel het samen met je partner en ga op ontdekkingsreis naar de meest gewaagde plekken.

Erotische spellen - Ultiem Verlangen - Kinky Edition

7. Kletspotje STOUT

Extreem, hilarisch en alleen voor mensen die het aandurven.
100% PRET AAN TAFEL!

STOUT gaat verder dan EXTRA PITTIG.

Ideaal voor een onvergetelijk avondje met vrienden of vriendinnen.

Erotische spellen - Kletspotje STOUT

8. Openhartig Private Time

Geef jij jezelf helemaal bloot aan je geliefde ofwel deel jij echt alles met je geliefde? Hoe openhartig zijn jullie naar elkaar én geldt dat ook voor hele gevoelige onderwerpen? Laat je verrassen door de meest uiteenlopende vragen en opdrachten die op een speelse manier heel veel bespreekbaar maken.

In deze box zitten meer dan 100 vragen en opdrachten voor het delen van gevoelige zaken, intieme momenten, zielsverlangens en toekomstgedachten.

Erotische spellen - Openhartig Private Time

9. Erotische dobbelstenen

Behoefte aan wat extra spanning in bed? Deze geschenkset van vier erotische dobbelstenen in een mooi zwart suede foudraal zorgen gegarandeerd voor vuurwerk!

Erotische spellen - Erotische dobbelstenen