Menu
Inspiratie

Sexting tips voor meer spanning

Sexting tips voor meer spanning - Zin In Meer

Of je gaat er goed op of je bent er huiverig voor. Als het goed gebeurd, is sexting zeker niet eng, maar kan het zelfs heel leuk en opwindend zijn en zorgen voor meer spanning in je seksuele leven. Natuurlijk wil je dit wel doen met iemand waarbij je je op je gemak voelt en die je ook echt sexy berichtjes wil sturen. Als je op de juiste manier met sexting omgaat, dan is dit zeker een goede manier om iemand te verleiden en kan het ook een opwindende toevoeging aan je relatie zijn. Wil jij wel eens sexts versturen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij vertellen je graag meer over sexting en geven je bruikbare tips. Zo ben jij binnenkort de ‘sexting expert’ die precies de juiste sexts weet te sturen.

Wat is sexting?

Eerst maar even kort een uitleg wat sexting is, mocht je hier nog niet eerder van gehoord hebben. Het begrip sexting is een samenstelling van de Engelse woorden ‘sex’ en ‘texting’ (het versturen van berichtjes op je mobiele telefoon via sms of een app). Sexting is het verzenden van seksueel getinte berichten of beelden van jezelf. Denk aan het uitwisselen van erotische tekstberichtjes, pikante (half)naakte foto’s of uitdagende video’s. Sexting is helemaal prima, zolang je boven de 18 jaar bent en het gebeurt met wederzijds consent, dus zonder druk of dwang. Daarbij geef je je natuurlijk wel bloot, figuurlijk en soms ook letterlijk, dus vertrouwen speelt wel een belangrijke rol. En daarbij kunnen deze berichten altijd opgepikt worden door hackers, dus doe het zo veilig mogelijk en denk na over ‘wat als’. En deel in ieder geval nooit iets dat je niet wilt delen!

Hoe begin je met sexting?

Sexting kan wat ’shady’ klinken. Helemaal als je het nog nooit geprobeerd hebt. Zodra je eenmaal weet wat sexting kan doen, dan kan het ook heel leuk en spannend op een positieve manier zijn. Er zijn verschillende redenen om aan sexting te doen. Zo kan je met iemand op afstand flirten, een ander teasen en seksueel opwinden. Sexts kunnen je liefdesrelatie goed doen en een normaal en gezond onderdeel zijn van je seksuele leven. Maar hoe begin je nou eigenlijk met sexting? Als je het nog niet eerder gedaan hebt en je weet ook niet of diegene die je de berichtjes wilt sturen ervaring heeft met sexting, begin dan rustig. Tast eerst af hoe de ander reageert op plagende berichtjes en bouw het vervolgens eventueel rustig op.

Sexting tips

Misschien ontbreekt het jou aan inspiratie. Dan heb je vast en zeker wat aan deze sexting tips. Met deze tips ben jij binnen no-time de sexting expert en weet jij als geen ander iemand met erotische berichtjes en spannende video’s te teasen.

Flirt er online lekker op los

Teasen is een veilige, maar ook fijne manier om met sexting te starten. Door op een speelse manier berichten te sturen, kom je erachter of de ander in de stemming is en zin heeft om verder te gaan.

Deel met iemand hoe opgewonden je bent of diegene jou maakt

Hoe opwindend is het om te weten dat jij iemand hard of nat maakt? Deel dan ook gerust welke stoute dingen jij aan het doen bent of aan welke ondeugende dingen jij denkt.

Vertel iemand hoe geweldig sexy hij of zij is

Iedereen wil graag horen dat hij of zij sexy gevonden wordt. Helemaal door iemand waar je een (seksuele) klik mee hebt. Het maakt je zelfverzekerd en dat is dé basis voor een goede sexting sessie.

Beschrijf wat je met diegene wil doen

Breng iemand het hoofd op hol door te beschrijven welke opwindende dingen je allemaal met diegene wilt doen. Doe het sensueel en gedetailleerd, zodat diegene er een goed beeld bij krijgt.

Stuur een sexy foto om diegene te verleiden

Een uitdagende en sensuele foto kan heel spannend zijn. En je hoeft echt niet helemaal naakt of met je gezicht op de foto, want gedetailleerd beeld met wat fantasie kunnen al voor de nodige opwinding zorgen.

Sexting do’s & don’ts

Laat je fantasie de vrije loop en ga op in de wereld van sexting. Met onze do’s & don’ts speel je het spel optimaal en geniet je er nog meer van.

Do’s

 1. Laat je lekker gaan.
  Ervaar dat je op afstand via berichtjes vaak veel losser bent dan ‘in real life’. Je durft vast en zeker meer te zeggen en te laten zien.
 2. Creëer een verhaal.
  Kom rustig in de stemming en begin met een inleiding. Duik er niet meteen bovenop, maar stel de climax van het verhaal nog even uit.
 3. Gebruik je fantasie.
  Verbeeld je in wat je met de ander zou willen doen en hoe jij de ander opgewonden kunt maken.

Don’ts

 1. D*ck pics.
  Er zijn er weinig die hier direct opgewonden van raken en hier überhaupt op zitten te wachten. Laat deze foto’s nog maar even achterwege, aangezien dit de sfeer en het spel van sexting kan verpesten.
 2. Wees niet agressief.
  Sexting moet leuk zijn om het opwindend te houden. Als er agressie is, kan iemand zich al snel ongemakkelijk voelen, wat niet bevorderlijk is voor de stemming.
 3. Stuur geen lange berichten
  Zorg voor snelle interactie en korte sexts over en weer. Ga geen dingen uitgebreid vertellen of uitleggen, maar laat het lekker aan de verbeelding over.

Sexting: gewoon doen!

Twijfel je nog of het versturen van sexts wel jouw ding is of vind je het eng, omdat je niet weet hoe de reactie op jouw berichten zal zijn? Probeer het gewoon eens. Aftastend en een beetje plagend. Grote kans dat de ander dit vooral erg spannend vindt. En dan kun je steeds iets verder gaan, wat vaak vanzelf gebeurd, omdat je je zelfverzekerder en meer op je gemak voelt. Voor je het weet ga je helemaal op in het versturen van spannende berichten en ben je binnenkort dé sexting expert.

Ga ook voor meer spanning met sexting!

Onze favorieten

Voorgevormde longline bh zonder beugel Shiloh - Rood

Voorgevormde longline bh

Shop nu

FemmeGasm Tapp 2 - Roze

FemmeGasm Tapp 2

Shop nu

Bustier Roxanne - Roze

Bustier Roxanne

Shop nu