Menu
Inspiratie

Masturbatiemaand: Mmmm… mei!

Mei masturbatiemaand - Zin In Meer

Ja, je leest het goed. Mei is de maand die uitgeroepen is tot de maand van de masturbatie. Er rust nog steeds een taboe op het uiten van de liefde voor jezelf en om jezelf een heerlijke climax te bezorgen. Deze maand moet dit taboe enigszins doorbreken. Het gaat de organisatoren van deze masturbatiemaand niet erom dat we onszelf meer moeten bevredigen, maar dat we er vooral over durven te praten. Waarom zou je je schuldig moeten voelen dat je jezelf bevredigt en eventueel jezelf naar een hoogtepunt werkt? Wat ons betreft is iedere maand masturbatiemaand!

Het imago van masturbatie

Het initiatief voor de maand van de masturbatie ontstond halverwege de jaren 90 in de vorige eeuw. De toenmalige directeur van de Amerikaanse Nationale Gezondheidsdienst, Joycelyn Elders, had op een AIDS-congres geopperd dat er op scholen veel meer aandacht voor masturbatie moest komen. Dat viel in verkeerde aarde bij de conservatieven en Joycelyn werd ontslagen. Seksshop “Good Vibrations” was zo verontwaardigd dat er besloten werd dat het tijd werd om het imago van masturbatie flink op te krikken en er gewoon een hele maand aan te wijden. Aangezien masturbatie met een ‘m’ begint, was de keuze voor de maand mei snel gemaakt.

Een beetje meer zelfliefde

Masturbatie is het stimuleren van de eigen geslachtsdelen met als doel om seksueel opgewonden te raken. Vrijwel iedereen (ruim 90% van de mensheid) doet aan masturbatie of heeft het wel eens gedaan. En groot gelijk! Het voelt niet alleen heerlijk, maar het is ook nog eens ontzettend gezond. Je leert je lichaam door en door kennen en daarnaast ontspant masturberen, maakt het je blij en geeft het je een boost aan zelfvertrouwen. En het is ook nog eens veilig en gratis! Wees dus lief voor jezelf met een beetje meer zelfliefde.

Ontdek jezelf

Misschien ben jij al een groot fan van self love, maar sta je altijd open voor nieuwe dingen? Of heb je nog nooit echt goed de tijd voor jezelf genomen en ben je wel nieuwsgierig? Wij kunnen je alleen maar aanmoedigen om jezelf verder te ontdekken. Ervaar je eigen erogene zones of probeer eens een keer iets spannends zoals masturberen in het openbaar. Laat je door niemand tegenhouden, plan desnoods tijd voor jezelf in en ontspan. En heb je niet genoeg aan je eigen vingers? Misschien is een spannend seksspeeltje een uitkomst om jouw moment nog fijner te maken.

Mmmm…

Onze favorieten

Eva® Personal Massager

Eva® Personal Massager

Shop nu

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Shop nu

Pinky Promise - Luxe 2 in 1 Luchtdruk Vibrator

Pinky Promise 2 in 1 Luchtdruk Vibrator

Shop nu