Menu
Inspiratie

Spannende ‘to do’s’ tijdens de lockdown

Spannende ‘to do’s’ tijdens de lockdown - Zin In Meer

Dankzij het coronavirus zitten we in Nederland inmiddels een jaar in een zogenaamde intelligente lockdown. Ondanks dat de tijd snel gaat, raakt iedereen nu ook wel een beetje coronamoe. Overdag kunnen we al niet veel, maar dankzij de avondklok en alle andere maatregelen, zitten we wel heel veel thuis. En als je dan ook nog eens 24/7 bij jouw partner op de lip zit, kunnen we ons indenken dat dit doorwerkt op jullie relatie. Tijd om je relatie even wat nieuw leven in te blazen en elkaar van een andere kant te leren kennen. En heb je geen relatie, dan wordt het zo onderhand ook wel heel eenzaam. Tijd voor wat nieuwe ideeën om jezelf en elkaar te prikkelen. Zo lieten wij ons inspireren door Pik Business. Zij kunnen op dit moment helaas geen home party’s verzorgen, dus dan thuis maar je eigen feestje bouwen!

Jezelf op de eerste plek zetten

Het zijn eenzame tijden, voor mensen die samen zijn, laat staan voor als je niet in een relatie zit en toch al alleen bent. Pas op dat je jezelf niet gaat verwaarlozen. Ook jij verdient liefde, aandacht en seks. Ga niet bij de pakken neerzitten en geniet mét en van jezelf. Want als je niet goed voor jezelf zorgt, wie doet dat dan wel? Tijd om te genieten!

Bathbomb surprise

Wie houdt er niet van een verrassing? Deze geurende bal van badzout heeft als verrassing binnenin een vibrerende lichaamsstimulator. Zo kun je heerlijk ontspannen in een lekker geurend bad en tegelijkertijd genieten van de zachte trillingen van de stimulator over je hele lichaam. Laat alle coronastress van je afglijden en breng je lichaam en geest in extase en tot rust.

Satisfyer Curvy 3+ luchtdrukstimulator

Deze stimulator combineert luchtdruk met vibraties en is de grootste van de drie Curvy plus vibrators van Satisfyer. De luchtdrukstimulatie werkt met stimulatiepatronen en is te bedienen met drukknoppen op het apparaat, maar ook met een app. Dus heb je niemand in de buurt, maar wel iets verder weg, dan nog kun je zo op afstand samen genieten en elkaar opwinden.

Satisfyer Curvy 3+ Luchtdrukvibrator

Elkaar opnieuw ontdekken en teasen

Deze tijden vragen om maatregelen, ook voor jou en je relatie. Je wil het vuur natuurlijk laten branden en niet als twee zoutzakken naast elkaar op de bank belanden. En misschien is dat makkelijker gezegd dan gedaan en je moet het uiteraard allebei ook wel willen. Maar het is toch ook fijn om elkaar in deze tijd opnieuw te ontdekken en elkaar uit te dagen op sommige vlakken?

Dirty Seconds

‘Dirty seconds’ is een gezelschapsspel van LotteLust en afgeleid van het bekende ’30 seconds’ spel. Het is ook bij dit spel de bedoeling om binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen aan je teamgenoot (of teamgenoten) duidelijk te maken. En je snapt vast wel dat deze begrippen niet altijd even ‘keurig’ zijn. Het heet natuurlijk niet voor niets ‘dirty seconds’. Leuk om online met vrienden of vriendinnen te spelen, aangezien het voor 3 of meer spelers is. Have fun!

Dirty seconds – partyspel

Anna vibrerend ei

Lekker om alleen mee te spelen, maar nog spannender en leuker om samen met je partner van Anna het vibrerende ei te genieten. Jij brengt het eitje in je vagina en geeft vervolgens de afstandsbediening aan je partner, zodat jij de totale controle los moet laten. Ontzettend opwindend en helemaal spannend als je dit buitenshuis doet, terwijl je in het park of bos loopt. Niemand die weet waar jullie mee bezig zijn.

Anna Vibrerend Ei

Verwarmende massageolie

Wie kan er niet genieten van een fijne intense massage van je partner? Met deze massageolie breng je de massages naar ‘the next level’ door een verwarmend effect. Daarnaast heeft de olie een heerlijke kokosnootgeur, die uitnodigt om te strelen, te likken en te zoenen. Wind elkaar nog meer op en geef je over aan strelingen en meer…

Slow Sex Warming Massage Oil

Kortingsactie

Ben jij ook helemaal enthousiast en kun jij niet wachten om jouw coronatijd wat spannender en lekkerder te maken? 

Op de producten die hierboven beschreven zijn, kunnen we jullie een korting van 10% geven. Klik op de desbetreffende linkjes, zodat je meteen goed op de site van Pik Business binnenkomt, en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: zininmeer

Maak zo van de lockdown toch nog een fijne tijd!