Menu
Inspiratie

Geef de touwtjes uit handen

Ben jij een control freak? Wil jij graag de touwtjes in handen hebben? Je bent niet de enige die dat fijn vindt in het dagelijkse leven. Maar is het dan juist geen goed idee om die touwtjes in de slaapkamer eens los te laten? Althans figuurlijk dan… Want neem daar gerust de touwtjes eens letterlijk in handen en laat je vastbinden. Probeer los te laten en te ontspannen. Geef de controle aan iemand anders en verzetten heeft geen zin, want je kunt toch niets doen. Dus je kunt je net zo goed overgeven en alles op je af laten komen.

Laat je vastbinden

Alleen het idee kan al enorm opwindend zijn. Je laten vastbinden en niet meer in staat zijn om met je handen te bewegen of een kant op te kunnen. Terwijl iemand je ondertussen helemaal gek maakt van verlangen en jou blijft teasen tot je bijna uit elkaar barst van geilheid. Heerlijk spannend, maar ook heel simpel te realiseren en heel laagdrempelig. Je hoeft immers echt niet meteen met dure handboeien aan te komen. Je hebt vast wel ergens een dunne sjaal, stropdas of iets wat voor touw door kan gaan, liggen. Gebruik je creativiteit, maar denk eraan dat het niet te oncomfortabel zit of teveel gaat snijden.

Tikkeltje dominant

We lopen niet voor niets allemaal weg bij films als ‘365 Days’ of de ‘Fifty Shades’ trilogie. Ook al hebben we graag de touwtjes zelf in handen, we willen ze in de slaapkamer stiekem ook maar wat graag uit handen geven. Wie lijkt het niet heerlijk om af en toe eens een echte mannelijke man tegenover zich te hebben? Eentje die weet wat hij wil, zich een beetje dominant gedraagt en eens een keer niet jou als zijn gelijke ziet. Klinkt dit als een fantasie of een scène die zich alleen in films afspeelt? Zeker niet! Dit is eenvoudig te realiseren en geeft een hele andere dimensie aan je seksleven. Wees maar eens onderdanig en laat de controle los.

Bevrijdend

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het loslaten en de touwtjes uit handen geven in de slaapkamer? Weet dan dat het juist ook heel bevrijdend kan werken. Je kunt namelijk niets, dus je kunt net zo goed stoppen met je druk te maken. Stop gewoon lekker met piekeren en laat het onbekende op je afkomen. Je hoeft je immers niet te bewijzen op dat moment. Laat die ander zich maar eens bewijzen. Jij hoeft geen keuzes te maken, je hoeft je niet sterk te houden en je kunt je lekker laten gaan. Het enige wat jij maar hoeft te doen, is GENIETEN!