Menu
Prikkelend

De blind date

Daar sta ik. Voor een deur die mij vreemd is. Nerveus, maar ook vol spanning. De afgelopen twee uur heb ik me in de auto goed kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Althans, in hoeverre dat kan bij een afspraakje met iemand die je nog niet eerder gezien hebt en waar je wilde plannen mee hebt gemaakt.

Het waren intense weken. Twee weken intensief contact via de app. Elkaar opgeilen via tekst en een paar foto’s zonder gezicht. Het is dus nog de vraag in hoeverre ik het lijf waar ik opgewonden van werd, straks ook echt voor me heb staan. Maar dat is het risico van online ‘daten’ en ervoor kiezen elkaar niet te zien. We hebben elkaar uitgedaagd. Zo erg dat ik nu ondanks alle spanning ook enorm opgewonden ben.

Mijn hart klopt in mijn keel. Ik heb klamme handjes. Ik sta slechts in mijn hoge hakken en lange jas, met daaronder alleen maar mijn mooiste lingeriesetje en om mijn nek een dun sjaaltje. Daar heb ik zo andere plannen mee. Eerst maar eens aanbellen en kijken of hij zich aan onze afspraak houdt. Voorzichtig gaat de deur open. En daar verschijnt een goddelijk lijf, slechts in boxer en met een stropdas voor zijn ogen. Precies zoals we hadden afgesproken. Voor één van ons blijft de ander nog wat langer mysterieus.

“Hé”, zeg ik met een lichte trilling in mijn stem. Ik hoop dat hij het niet hoort, want ik wil zelfverzekerd overkomen.
“Hi. Welkom!”, zegt hij ook voorzichtig op zijn hoede.
Mmm, wat een heerlijk diepe stem heeft hij. Het past precies bij zijn lichaam en de indruk die ik tot nu toe van hem heb.
“Kom binnen”, zegt hij vervolgens.
Langzaam stap ik naar binnen en sluit de deur achter mij. Ondanks dat hij geblinddoekt is, stapt hij zelfverzekerd door zijn appartement en zonder verder wat te zeggen, gaat hij mij voor naar de slaapkamer. Daar blijft hij aarzelend staan. De eerste spanning is inmiddels van mij afgegleden, tijd voor mij om tot actie over te gaan.

Ik ga voor hem staan en leg zachtjes mijn handen op zijn borst. Ik wil hem! Dat is een ding dat zeker is. Maar gretig als ik ben, bewaar ik mijn rust en wil ik niet te hard van stapel lopen. Mijn handen gaan op onderzoek uit over dit heerlijke mannenlichaam. Mijn vingers ‘teasen’ even zijn tepels. Ik ga op mijn tenen staan en druk zachtjes mijn lippen op zijn mond. Kleine kusjes afwisselend met speels bijten in zijn lippen. Mijn handen nog steeds dwalend over dat heerlijk gladde, fitte en harde lijf.

Terwijl hij zachtjes kreunt en geluidjes maakt die alleen maar bevestigen dat hij geniet van mijn handelingen bij hem, weet ik dat ik meer wil. Ik haal het sjaaltje van mijn nek, doe een stap naar achteren en gebied hem zijn handen naar voren uit te steken. Behendig knoop ik mijn sjaaltje om zijn polsen. Losjes, maar goed genoeg dat hij niet makkelijk los komt. Ik maak mijn jas open en laat deze op de grond vallen. Ik ben alleen nog in lingerie. Het setje dat hij uitgezocht heeft, maar mij nog niet in heeft gezien. Alleen al dat idee windt me enorm op. Naast het feit dat ik een bijna naakte man voor me heb staan waar ik nu mee kan doen wat ik wil.

Ik duw hem iets naar achteren, tot hij bijna tegen het bed aan staat en dan is het klaar met lief zijn en dat ‘softe’ gedoe. Ik gooi hem op bed en duik bovenop hem. Ik zoen hem hartstochtelijk en intens. “Wat een heerlijke lippen heb je”, kreun ik bijna. Ik duw mijn tong bij hem naar binnen en kus hem of mijn leven ervan afhangt. Met moeite weet ik mijn lippen van die van hem te krijgen en ga ik met mijn mond verder naar beneden. Met mijn tong maak ik een spoor van zijn nek naar zijn tepels, waar ik ook zachtjes aan zuig om vervolgens verder te gaan. Ik geef kusjes op zijn borst, buik en bij zijn navel. “Hmmm, wat doe je dat heerlijk! Ga door!” De opwinding is in zijn stem te horen.

Dat laat ik me niet nog eens zeggen. Inmiddels ben ik met mijn mond en handen bij zijn boxer aangekomen. Daar is inmiddels een enorme bult zichtbaar. Tijd om zijn paal wat meer ruimte te geven en te bewonderen. In één ruk trek ik zijn boxer tot zijn knieën. In real life is hij nog indrukwekkender dan op de dick pics die ik al gezien had. Daar kan ik wel wat mee!

Als voorproefje lik ik in één beweging zijn hele pik van ballen tot puntje van zijn eikel. Hij kreunt hard. Dat had hij niet verwacht. Langzaam neem ik hem in mijn mond. Ik draai rondjes met mijn tong om zijn eikel, zuig zachtjes aan zijn stijve pik en masseer ondertussen met een hand zijn ballen. En ondertussen kan hij niets en moet hij het allemaal ondergaan. Ik geniet ervan dat hij geniet, maar ik geniet vooral van het feit dat ik hem in mijn macht heb. Dat hij niet aan mij kan zitten en niet kan bepalen welke bewegingen we maken. Heerlijk dit! Precies zoals we samen al gefantaseerd hadden.

Omdat ik bang ben dat hij al in mijn mond komt, stop ik met zuigen en likken. Oeeh, dat valt hem tegen. Hij protesteert licht. Ik glimlach. Ik wil nog meer met hem doen, maar ik wil hem vooral in mijn natte kut voelen. Ik hoef dan ook niet lang na te denken. Ik wil op hem zitten, hem berijden als een ware cowgirl. Ik beweeg langzaam mijn lichaam tegen dat van hem aan verder naar boven. Mijn string ‘verlies’ ik onderweg. Eerst even een zoen pikken. Wat een verrukkelijke lippen en hij smaakt heerlijk!

En dan vindt mijn kletsnatte kutje zijn enorme pik. Heel langzaam laat ik me op zijn harde zakken. Oh mijn God, dit voelt hemels! Hij vult me perfect. Het lijkt of we voor elkaar gemaakt zijn. Na het moment van het eerste gevoel en het daarbij horende genot, voel ik dat hij begint te stoten. Eerst langzaam, maar al snel wilder en sneller. Ik beweeg ritmisch mee. Wat is dit heerlijk! Hier heb ik twee weken naartoe geleefd.

Ik val voorover en druk zijn handen boven zijn hoofd en neuk hem heerlijk verder. Wisselend tussen snel en langzaam, maken we elkaar helemaal gek. Ik zie dat hij zijn handen wil bevrijden. Hij wil weer meer controle. “Ik wil jou ook voelen en laten genieten”, kreunt hij geil. Het duurt niet lang voordat hij het sjaaltje van zijn polsen heeft. Ik laat hem. Het heeft lang genoeg geduurd. Dit is eigen belang. Ik wil tintelen onder zijn aanrakingen. Het eerste dat hij doet als zijn handen vrij zijn, is zijn stropdas voor zijn ogen wegtrekken. Hij knippert een paar keer om aan het licht te wennen en dan zie ik alleen maar begeerte. Hij wil mij net zo erg als ik hem wil.