Menu
Prikkelend

Het managementoverleg

Als ik ergens niet van hou, dan zijn het vergaderingen. En helemaal niet het managementoverleg op de eerste maandagochtend van de maand. Niet even rustig in je werkmodus met bijhorende taken komen. Niet even weer wennen aan je werkomgeving na een ontspannen weekend. Nee, vol aan de bak en opperste concentratie.

Deze maandag ben ik helemaal met tegenzin mijn bed uitgekomen. Mijn lief lag nog lekker naast mij en ik werd heerlijk warm tegen hem aan wakker. Zijn vingers hadden hun weg zoals altijd ook deze ochtend alweer gevonden; via mijn borsten en mijn buik verder naar beneden om te checken of ik wel lekker nat wakker geworden ben. Hmmm, heerlijk. Ik druk mijn billen naar achteren en stevig tegen hem aan. Heerlijk om in de ochtend wat te friemelen, maar helaas zit ochtendseks er vandaag niet in. Ik heb zo een MT vergadering en moet op tijd aanwezig zijn. Licht opgewonden verlaat ik het bed en beloof ik het later op de dag af te maken.

Zo ga ik ondanks dat ik graag nog wat meer gewild had vanmorgen, toch redelijk bijtijds naar mijn werk. Genoeg tijd om nog even mijn inbox door te nemen, wat data van het weekend te analyseren en straks in het overleg goed beslagen ten ijs te komen. Mooi op tijd begeef ik me naar de vergaderruimte. Terwijl ik besloten heb om achterin te gaan zitten en zo hopelijk niet overal teveel bij betrokken wordt vandaag, stap ik het kantoor binnen om vervolgens erachter te komen, dat ‘mijn plekje’ al bezet is. Teleurstelling maakt snel plaats voor verbazing en lichte opwinding. Want daar zit een voor mij onbekend gezicht. Spontaan staat deze jongeman op om met de liefste glimlach mij te begroeten. Zo, die komt even binnen op de vroege ochtend. Een ochtend die alleen maar beter lijkt te worden.

Ik begeef me naar hem toe om mezelf voor te stellen en te horen dat hij de nieuwe stagiair is van de afdeling inkoop. Hij wilde zich vooral niet opdringen op zijn eerst stagedag, dus had hij hetzelfde idee als ik, om ook achterin te gaan zitten. Ik neem rechts van hem plaats. Ook een prima plek om dit MT overleg door te komen. Langzaam druppelen andere collega’s binnen en na de eerste ‘chit chat’ na het weekend, is het tijd voor evaluatie, cijfers, plannen en meer. Het eerste gedeelte van de vergadering kan mij nog niet heel erg boeien. Vooral zaken waar al veel vaker over gesproken is, maar waar maar geen beslissingen over genomen kunnen worden. Ze hebben niet veel betrekking op mijn marketingafdeling en mijn werkzaamheden, dus mijn gedachten dwalen enigszins af…

Naar mijn lekker warme comfortabele bed en zijn vingers die me overal op mijn lichaam aanraken. Zijn hete adem in mijn nek en heerlijke intense zoenen van de lekkerste mond. Mijn lippen zwellen onder zijn hete kusjes en het speelse bijten. Zijn vingers weten alle gevoelige plekjes te vinden: mijn tepels, mijn nek, mijn rug, rond mijn navel en natuurlijk tussen mijn benen. Vingers die snel ontdekken hoe opgewonden ik ben onder zijn aanrakingen. Ik kreun zachtjes en verlang naar meer.

Ondertussen voel ik de ogen links van mij op mij gericht. Iets langer dan misschien netjes is, maar ik negeer ze. Is het mijn beurt om mijn zegje te doen? Werd mij een vraag gesteld? Ik kijk om me heen, maar besef dat iedereen druk in overleg is en er verder geen ogen op mij gericht zijn. Vluchtig kijk ik naar links en mijn buurman schenkt mij een gulle glimlach. Ik lach terug en ga weer terug naar mijn gedachten. Waar was ik gebleven…

Lepeltje lepeltje druk ik voor hem liggend mijn billen verder naar achteren tegen zijn kruis. Ik voel dat ik niet de enige ben die opgewonden is. Ik voel zijn harde paal stevig tegen mij aandrukken. Hij is geil, zijn ademhaling gaat sneller en zijn stijve pik is op zoek naar mijn natte kutje. Langzaam voel ik hem naar binnen glijden, rustig en voorzichtig. Maar dat is van korte duur. Een paar flinke stoten diep in mij maken mij duidelijk dat het nu menens is. Ritmisch duwt hij zijn pik harder in mij, terwijl ik mijn billen naar achteren blijf drukken, zodat ik hem nog dieper voel.

Hij draait mij verder op mijn buik en ik kan niet meer bewegen onder zijn harde lijf. Met alle kracht die hij in zich heeft, voert hij het ritme verder op. Zijn wilde en diepe stoten maken me helemaal gek. Hij gaat steeds sneller en harder in mij heen en weer. Zijn ballen kletsen tegen mijn billen aan en ik hoor hem zwaarder ademhalen. Steeds sneller, wilder, dieper. Hij gaat hard.

Ik voel hoe nat ik ben. Mijn hand zit in mijn string en terwijl een vinger mijn clitoris beroert, heeft een andere vinger de weg naar mijn natte kutje gevonden. Niet één, maar twee vingers bewegen zich erin en eruit. Dit voelt heerlijk! Mijn onderlichaam kronkelt op mijn stoel en ik moet oppassen dat ik niet teveel kreun en collega’s niet in de gaten krijgen waar ik mee bezig ben. Ik kan me niet inhouden, ik moet komen. Ik voel dat ik naar een heerlijk orgasme toe werk. Dit hoeft niet lang meer te duren. Ritmisch bewegen mijn vingers over mijn gevoeligste plekje en gaan ze in en uit mij. Heel stiekem en rustig, maar toch steeds iets sneller. Ik ga het niet meer houden, ik sta op knappen.

Terwijl ik mijn manager in de verte hoor zeggen dat we snel even een koffiepauze inlassen, breng ik mezelf naar een ongekende climax. Mijn dijen knijpen zich vol kracht samen. Oh my God, ik tril en sidder en kan even helemaal niets. Ik probeer me snel te herpakken. Maar pfff, wat was dat heerlijk. Ik ga verzitten en strijk de rok van mijn jurkje naar beneden en glad. Ondertussen zijn mijn collega’s druk in gesprek of koffie en thee aan het pakken. Even een momentje om weer tot rust te komen.

“Het was me een waar genoegen” fluistert mijn buurman links van mij in mijn oor. Ik kijk hem verbaasd aan en het dringt totaal niet bij mij door. “Alleen denk ik dat ik niet meer in staat ben om nog te schrijven vandaag met een hand die net fijngeknepen is”. Het besef komt langzaam en ik begin te blozen. Dit kan toch niet waar zijn? Waren die vingers die ik gevoeld heb van de nieuwe stagiair? Heeft hij mij bezig gezien en mij tot een hoogtepunt gebracht?
“Ik kon het niet laten om niet met je mee te doen” zegt hij met een knipoog. Was het bloed net nog helemaal ergens anders, nu voel ik het naar mijn hoofd trekken. Ik schaam me, maar ondertussen voel ik me ontzettend gewild en geil.

Na de koffiepauze is het aan mij om mijn statistieken te laten zien en aan het team voor te leggen wat mijn ideeën zijn de komende periode. Vol energie vertel ik erover en weet ik in mijn hoofd in ieder geval wat mijn plannen de komende vijf maanden zullen zijn. Ik denk dat ik ineens veel met inkoop moet zitten om zaken op te pakken, af te stemmen en er een klap op te geven.
Wie had dat gedacht op de maandagmorgen. Zo slecht is zo’n managementoverleg helemaal niet.

Afbeelding: cookie_studio – www.freepik.com