Menu
Inspiratie

Houd het spannend

Het is natuurlijk niet uitgesloten dat als je in een relatie zit, je seksleven op een gegeven moment een keertje indut. Je bent te druk met de dagelijkse dingen die veel energie van je vragen en je relatie raakt in een sleur. Doodzonde, want door wel aandacht te blijven geven aan elkaar, krijg je juist weer nieuwe energie. Dus het is de investering qua tijd en inspanning meer dan waard. En weet je niet meer hoe je het spannend en leuk kunt houden in de slaapkamer (of daarbuiten)? Er is voldoende inspiratie te vinden, van speeltjes tot kleding en van rollenspel tot een persoon erbij…

Kom uit die sleur

Op een gegeven moment is de kans groot dat als je in een langere relatie zit, de seks een keertje minder wordt. Je hebt geen tijd, te weinig energie of gewoon geen zin meer om nog actief te zijn tussen de lakens. Seks wordt teveel gedoe en eigenlijk vind je het ook wel best. En dat is nu juist zo jammer, dat je daaraan toegeeft. Want als je eenmaal in die negatieve spiraal komt, kom er dan maar weer eens uit. Dan is het zo gemakkelijk om het maar zo te laten, niet teveel moeite meer te hoeven doen. Maar wil je dat wel? Wil je niet juist wat meer spanning en uit die sleur komen?

Wees creatief

Seks is fijn. Het zorgt ervoor dat er stofjes vrijkomen die je goed doen voelen. Alleen daarom al moet je gewoon wat vaker de spanning opzoeken en de erogene zones van je partner prikkelen. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe kom je weer meer in de stemming en hoe verhoog je de spanning tussen jullie? Misschien ben je zelf heel creatief. Laat dan vooral niets je tegenhouden en gooi het in de groep of verras je partner. En vooral niet denken “dat is niets voor mij” of “dat vind hij vast niets”. Probeer het gewoon. De voorpret alleen al kan heel spannend zijn. Dat belooft wat voor de daadwerkelijke uitvoering van jouw plannetje(s).


Mooi en gezondMooi en gezond

Leven in de brouwerij

En ben je niet zo creatief, dan kun je online natuurlijk genoeg inspiratie opdoen om weer leven in de brouwerij te brengen. Denk eens aan elkaar vastbinden, je geliefde blinddoeken (of laat je blinddoeken), maak gebruik van seksspeeltjes, kijk samen een pornofilm, doe een rollenspel of experimenteer met andere standjes. Of ga nog een stapje verder en zoek er iemand bij die jullie samen in extase brengt.

En wellicht kom je erachter dat het allemaal niets voor jullie is, maar het kan ook zijn dat je jezelf en je partner verbaast en je weer een en al spanning ervaart.

Het leven is te kort om niet te genieten van elkaar én van seks.