Menu
Prikkelend

Een opzwepende valentijn

Een opzwepende valentijn - Erotisch verhaal - Zin In Meer

Eigenlijk ben ik helemaal niet het type dat aan Valentijnsdag doet. Maar is het juist niet leuk om een keer iets te plannen, terwijl je normaal je neus ophaalt voor 14 februari? In ieder geval verwacht hij niets, dus het zal sowieso een verrassing zijn.

Het net geschreven briefje stop ik stiekem in de zak van zijn spijkerbroek. Dat vindt hij later vandaag dan vast en zeker wel.

Time to take over control and let go…

Wat begon als een heerlijke avond vol seks, eindigde in een fijn gesprek over onderwerpen, die nooit echt te sprake zijn gekomen. Wat seks al niet met je doet…

In bed ben ik niet dominant, maar ook zeker niet onderdanig. Meestal is het gelijkwaardig tussen de lakens en controleren we samen het liefdesspel. Het loopt zoals het gaat en ik heb er nooit verder over nagedacht. Tot een paar weken geleden.

“Zou jij niet een keer iets anders willen proberen tijdens de seks?”
Ik val stil en begin te giechelen, terwijl ik normaal best zelfverzekerd ben. Heb ik dat goed gehoord? Aan zijn gezicht te zien, is dat wel het geval. Ik weet even niets uit te brengen. Dat geeft me even de tijd om na te denken, ook al is het maar een paar extra seconden. Waar komt deze vraag ineens vandaan?

“Uhm, dat weet ik niet”. De aarzeling is in mijn stem te horen.

“Het lijkt mij echt supergeil om eens wat te experimenteren. Met speeltjes of BDSM. Alleen als jij ook wilt natuurlijk”, zegt hij er snel achteraan. Hij wil ongetwijfeld de sfeer niet verpesten.

Ik moet het even op mij in laten werken. Deze vraag komt te onverwacht en ik sta er zeker niet meteen van op het bed te springen. Maar aan de andere kant… Waarom ook niet?

We besluiten het even te laten rusten en er nog een keer op terug te komen.

Natuurlijk kan ik het niet loslaten. En dat is het nou juist. Ik houd zo graag de controle, maar is het eigenlijk niet heel opwindend om die teugels eens te laten vieren? En dat dan in bed. Mij compleet overleveren aan mijn lief en alleen maar luisteren en doen zonder na te denken. Hoe langer ik er nu over nadenk, hoe meer het idee mij bevalt. Een hele opgave om die controle los te laten, maar de gedachte aan een dominante man in mijn bed, terwijl ik geen kant op kan, maakt me enorm nat. Ja, ik ga me maar eens verdiepen in bondage om die touwtjes letterlijk en figuurlijk uit handen te geven.

Het hoeft van mij niet te extreem. Laten we het vooral de eerste keer maar lief en rustig houden. Als het bevalt, kunnen we altijd nog verder kijken. In mijn zoektocht naar vrouwvriendelijke bondage en sexy lingerie stuit ik op een mooie webshop met leren setjes, maar ook met handboeien, collars en zweepjes. Dat ziet er supermooi uit en door de reviews scrollend, lees ik dat het zachte leer ook nog eens heel comfortabel op je huid aanvoelt. Dat lijkt me sowieso wel erg fijn, dat de materialen in deze voor mij ongewone situatie in ieder geval  prettig zitten.

Inmiddels is het idee aan het experimenteren in bed behoorlijk op mij ingedaald en ben ik best enthousiast. Dat komt vooral omdat ik mijn bestelling inmiddels ontvangen heb. En wat zien de producten er supermooi uit! Ik heb handboeien, een collar, een leash en een string gekocht en daarbij ook nog een leuke paddle voor hopelijk wat extra genot. Daar waar ik voorheen dacht aan ordinair bij leren accessoires, ziet dit er juist stijlvol en luxe uit. Als ik nog niet helemaal overtuigd was, ben ik dat nu zeker wel. Ik kan niet wachten om dit setje voor mijn vent aan te trekken.

Het briefje van een paar dagen geleden heeft wat vragen opgeroepen. Uiteraard ben ik er niet echt op ingegaan en heb ik het een beetje weggewimpeld. Misschien is het goed om nog een aanwijzing te geven.

I need a hug on Valentine’s Day… On the butt. With a paddle.

Misschien dat dat wat antwoorden geeft. In ieder geval weet hij dat hij Valentijnsdag moet reserveren voor mij. Nog een paar dagen…

“Goedemorgen lieve schat. Fijne Valentijnsdag!”
Teder krijg ik een kus op mijn voorhoofd gedrukt. Helaas moet er gewoon gewerkt worden vandaag, want het liefst blijf ik de hele dag samen in bed, maar een snelle knuffel moet kunnen. Ik glimlach en doe langzaam een oog open. Wat is het toch heerlijk wakker worden zo.
Ik draai me sloom naar hem toe en geef hem een kus. Voor ik het weet, grijpt hij me stevig beet en trekt me bovenop zich.
“Knuffeltijd!” Ik maak het mezelf comfortabel en wil het liefst in hem kruipen. Hij heeft blijkbaar datzelfde idee, want ik voel zijn ochtenderectie tegen mijn onderbuik aandrukken. Ik wiebel rustig heen en weer en dan wipt hij mij met zijn onderlichaam iets verder omhoog. Ik voel zijn harde nu niet meer tegen mij aan, maar voordat ik er iets van kan zeggen en in opstand kan komen, duwt hij zijn pik in mij. Zonder problemen, aangezien ik door onze knuffels meestal snel in ‘the mood’ ben.

Langzaam komt hij dieper in me. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Die eerste stoot is toch altijd heerlijk, keer op keer weer. Ik ben inmiddels helemaal wakker en zet mijn handen naast zijn hoofd om wat meer weerstand te bieden als hij mij in een rustig tempo verder neukt. Ritmisch worden de stoten steeds iets krachtiger en mijn onderlichaam beweegt op hetzelfde tempo mee. Ik wil de controle houden, maar merk dat ik helemaal opga in het moment en dat hij al bijna zijn hoogtepunt bereikt. Zijn ademhaling is zwaar en zijn spieren spannen zich aan… “Oooh, jaaa! Aaahhh!” Nog een paar laatste stoten. Zijn hele lichaam staat strak van de spanning en dan voel ik hem langzaam verslappen. Hmm, dat was heerlijk wakker worden en een lekker begin van deze dag.

I’m a good girl. Good girls always say “please” and “thank you, Sir”.

Zo, het laatste briefje zit in zijn lunchbox. Nu is het wachten op de dingen die komen gaan. De dag kan mij in ieder geval niet snel genoeg gaan.

Iets eerder dan normaal ben ik gestopt met werken. Ik wil er zeker van dat ik nog rustig de tijd heb om mij voor te bereiden en klaar ben als mijn kerel thuis komt. Na een ontspannen douche smeer ik mijn lichaam in met een lekkere olie en terwijl ik mezelf sensueel aanraak, kom ik al in de stemming. Hmm, wat heb ik zin in deze verrassing, maar ook gewoon in mijn vent. Ik merk dat ik al goed opgewonden raak. Ik trek de sexy string en accessoires aan en ik maak het gezellig in de slaapkamer met kaarsen, een zwoele playlist zachtjes als achtergrondmuziek en ik leg de paddle en een haakje op het nachtkastje. Daar kan hij straks mooi zelf mee improviseren.

De sleutel in de deur… Een wirwar aan emoties schieten door mijn lijf. Zelfverzekerd als ik net nog was, ben ik nu ineens in grote twijfel of ik dit wel kan en wil. De paniek slaat toe. Ik haal een paar keer diep adem en probeer de spanning van mij af te schudden.

“Schat, ik ben thuis!”
“Ik ben boven.”
Voetstappen op de trap. Ik verschijn voorzichtig glimlachend en in vol ornaat in de deuropening van de slaapkamer. Een verrassende blik op zijn gezicht, die snel plaatsmaakt voor een brede grijns. Binnen een paar grote stappen is hij bij me. Een snelle kus en dan duw ik hem van mij af. Ik druk hem de leash in de handen. “Jij bent vanavond de baas. Mijn baas.” Ik geef hem een knipoog en dan is het tijd om de controle uit handen te geven.

Waar ik nogal aan het idee van dominant en onderdanig moest wennen, is mijn lief al snel in zijn rol en heb ik mij te gedragen als een sub. Aan de leash neemt hij mij mee naar het bed en geeft aan dat ik erop moet plaatsnemen. “Liggen alsjeblieft!” Ik ga op mijn rug liggen en kijk toe terwijl hij zich snel uitkleedt.
“Bevalt het wat je ziet?”
Ik knik.
“Heel goed, want voorlopig was dat de laatste aanblik. Draai op je buik!”
De strenge toon maakt me bijna aan het lachen, maar de opwinding wint het, dus ik doe gedwee wat hij zegt. Ik voel zijn hete lichaam dichtbij. Hij buigt verder over mij heen en pakt de haak van het nachtkastje om mijn polsen bij de handboeien aan elkaar vast te maken. Oef, nu is mijn bewegingsvrijheid wel enorm verminderd. Hij trekt mijn string uit. Ik voel me nu wel heel naakt en machteloos. Ongemakkelijk wiebel ik een beetje heen en weer om mijn draai te vinden.

Dan voel ik zijn heerlijk lippen in mijn hals, op mijn schouders, rug en op mijn billen. Hmm, dat is fijn! Mijn huid tintelt ervan en stilliggen is geen optie. Zijn vingers lijken tevens overal te zijn. Ik kan niet anders dan kreunen. “Vind je het lekker schat?” fluistert hij in mijn oor. “Of is dit nog lekkerder?” Terwijl hij het vraagt, drukt hij zeker twee vingers in mijn natte kutje. Ooh, mijn lichaam reageert en spant zich aan om vervolgens met zijn bewegingen mee te doen. Ik voel het vocht tussen mijn benen en hoor zijn vingers in mij soppen. Ik wil mijn handen in het matras drukken om weerstand te bieden, maar ik ben ‘hulpeloos’ met mijn handen op mijn rug bij elkaar.

Zijn vingers gaan steeds sneller en ik heb het gevoel dat hij ook steeds iets dieper stoot. Ik word gek van verlangen. En dan glijden zijn vingers uit mij. Voordat ik teleurgesteld kan zijn, worden mijn benen gespreid en kneden zijn handen stevig mijn kont. Zijn tong glijdt over en tussen mijn billen verder naar beneden. Hij drukt zijn hoofd tussen mijn benen en ik voel zijn zachte lippen op mijn natte lippen. Zijn tong beroert mijn kutje. Hij zuigt en likt steeds sneller en krachtiger. Ik voel dat het niet lang meer hoeft te duren. Ik ga bijna komen en het kan niet anders dan dat hij aan mijn ademhaling hoort dat ik dichtbij een hoogtepunt ben. “Ik wil dat je voor mij klaarkomt, zoals je nog nooit gekomen bent.” Zijn vingers hebben de plaats van zijn tong weer ingenomen voor de ‘finishing touch’…
“Aah aah aaahhhh, JAAA!! Ooohhhh…” Volgens mij ben ik inderdaad nog nooit zo heerlijk gekomen. En in ieder geval sowieso niet liggend op mijn buik met mijn handen op mijn rug.

Terwijl ik op adem probeer te komen, maakt hij mijn polsen los. Hij pakt de leash van het bed en trekt er lichtjes aan. Aangezien de riem aan de collar om mijn hals zit, moet ik mijn hoofd wel optillen. “Kom op je handen en knieën zitten”, gebiedt hij mij. Eén van mijn favoriete standjes, dus dat laat ik me niet nog een keer zeggen. Ik steek mijn billen de lucht in en wiebel speels heen en weer. Pets, pets. “Stil zitten jij! Anders krijg je nog meer slaag”.

Stevig pakt hij mijn heupen vast en trekt mijn billen naar zich toe. Zonder pardon drukt hij zijn harde pik diep in me. Na de eerste stoot komt hij snel in een goed ritme en neukt hij me heerlijk. Flinke stoten die gevoelig aanvoelen. Maar als ik mijn gezicht in mijn kussen wil drukken om mijn gekreun te smoren, voel ik dat de riem wordt aangehaald en moet ik mijn hoofd omhoog houden. Hij pakt stevig mijn paardenstaart vast en trekt eraan. Zo kan ik mijn hoofd zeker niet meer laten hangen. Zijn stoten worden krachtiger en ik voel dat hij mij bijna vol gaat spuiten. Hij gromt en stoot nog een paar keer goed door totdat hij ook heftig klaarkomt. “Hmm, je bent echt heerlijk, lekker geil ding!” brengt hij hijgend uit.

Voldaan zakt zijn lichaam op mij en rollen we samen op onze zij. Hij drukt een kus in mijn nek. Wat een intens gevoel was dit. Ik voel me heerlijk voldaan. De eerste keer dat ik de controle uit handen gaf in bed, maar wat mij betreft zeker niet de laatste keer. “Fijne valentijn schat!”

Sometimes not being in control is the sexiest feeling in the world.


Wil jij ook prachtige leren lingerie of stijlvolle (BDSM) accessoires? Shop jouw exclusieve outfit bij VoyeurX en ga voor de perfecte combinatie tussen fashion en erotiek.
Bij jouw aankoop boven de € 50,- ontvang je met de code ZININMEER gratis verzending en een gratis gift.

Onze favorieten

Leren handboeien rosé goud – Eternity

Leren handboeien rosé goud – Eternity

Shop nu

Bdsm leash – rosé goud

Bdsm leash – rosé goud

Shop nu

Bdsm collar rosé goud – Eternity

Bdsm collar rosé goud – Eternity

Shop nu