Menu
Prikkelend

Een verleidelijke kerst

Erotisch verhaal - Een verleidelijke kerst - Zin In Meer

Verheugd verlaat ik de lingeriewinkel. Met het mooie lichtroze tasje met strik erop loop ik met een grote glimlach op mijn gezicht door de stad. Dit is een goede basis voor de verrassing die ik in petto heb. Nu nog even online een paar dingen regelen en dan kan de kerst wat mij betreft beginnen. De voorpret bij mij is groot en ik hoop dat ik het stil kan houden, want het was een hele brainstormsessie met mezelf om een geschikt kerstcadeau te bedenken.

Want wat geef je iemand die je nog niet goed kent, maar wel heel erg leuk vindt en graag beter wilt leren kennen? Ik ken hem nu een paar maanden. Nou ja, kennen … Ik denk dat ik zijn naakte lichaam beter ken dan dat ik weet wat hij buiten onze vrijpartijen om interessant vindt. Is dat erg? Vooralsnog lijken we het beide prima te vinden, maar ja, dan loop je dus wel tegen dit soort vraagstukken aan rond de feestdagen. Een tijd dat je toch iemand waar je om geeft graag extra wilt verwennen.

Eenmaal thuis bekijk ik nogmaals mijn net aangeschafte lingeriesetje compleet met jarretels en bijpassende kousen. Het setje is van rood kant met subtiele glittersteentjes. Ik kan niet anders dan het nogmaals aan te trekken en mezelf voor de spiegel goed te bewonderen. Dat ziet er goed uit, al zeg ik het zelf. Dat naar de sportschool gaan, heeft toch inmiddels wel zijn vruchten afgeworpen. Glimlachend draai ik in de rondte, want alles moet wel goed zitten natuurlijk. De BH sluit mooi om mijn stevige borsten en de string laat mijn kont goed zien. Die billen vragen erom om aangeraakt te worden!

Terwijl ik op bed zit en de kousen voorzichtig uitdoe, merk ik dat ik tussen mijn benen wat vochtiger dan normaal ben. Heb ik mezelf dan zo opgewonden gemaakt net? Door alleen een sexy setje aan te hebben en me sensueel te bewegen? Ik heb mijn jarretels inmiddels uit en als ik mijn string uit wil doen, blijft mijn hand tussen mijn benen steken. Nou ja, niet geheel onbewust natuurlijk. Ik kan mijn hand weghalen, maar waarom? Ik beweeg mijn vingers langs mijn vochtige lippen en clitje. Wat voelt dat toch altijd heerlijk. Mijn vingers glijden mijn natte kutje in en terwijl ik comfortabel op bed ga liggen, besef ik hoe geil ik ben. Gretig grijp ik in het laatje van mijn nachtkastje. Niet dat ik per se een vibrator erbij nodig heb, maar dat maakt het gevoel net wat intenser. Terwijl de vibrator met de luchtdrukgolven mijn clitoris stimuleert en ik met mijn vrije hand mijn borsten en buik streel, voel ik dat ik al ga komen. YESSS!! Ik knijp mijn dijen bij elkaar en schok hevig. Hmm, dat was heerlijk. Terwijl ik bijkom, trek ik snel mijn setje uit. Deze mag met kerst weer aan. Kijken of ik iemand anders er ook blij mee kan maken. Nog een paar dagen …

Kerst. Dat betekent dit jaar showtime! Eindelijk mag ik mijn rode kanten lingeriesetje weer aan van mezelf. Wat voel ik me toch sexy en vrouwelijk hierin. Ik ben vol zelfvertrouwen en dat is een heerlijk gevoel dat ik ook graag wil overbrengen. Maar aangezien ik niet in alleen lingerie de straat op kan, trek ik een lange blouse erover aan met daaronder mijn zwarte pumps.

Bzzz, bzzz. Een appje.
Ik ben al op de hotelkamer, dus je kunt meteen naar boven komen. Kamer 416. Tot zo lekker ding! X
We hebben in het nieuwe hotel in de stad afgesproken. Geen gedoe thuis, lekker genieten van restaurant eten en hopelijk losgaan in een heel comfortabel bed. Fijn dat hij al ingecheckt heeft, scheelt weer tijd en aangezien het alweer een paar dagen geleden is dat ik hem zag, verlang ik enorm naar hem. Terwijl ik in de auto stap, app ik nog snel terug dat ik onderweg ben.

De deur staat op een kier. Enigszins voorzichtig stap ik naar binnen. Toch een beetje op mijn hoede en met een dosis gezonde spanning. Hij zit op de enige stoel in de kamer, met de rug naar de deur en kijkend naar buiten. Door de vitrage zie ik dat we een kamer met een enorm raam van plafond tot de grond hebben en daarbij een prachtig wijds uitzicht over de stad. Niet dat ik daarom hier ben, maar het ziet er toch indrukwekkend uit. Misschien straks een keer tegen het raam aangedrukt, terwijl ik van achteren hard genomen word? Eigenlijk best een goed idee en ik denk dat mijn vent daar ook zeker wel voor te porren is. “Hi lekker ding,” fluister ik in zijn oor. Met donkere ogen kijkt hij me doordringend aan. Ik zie meteen dat hij enorm opgewonden is. “Hee babe, daar ben je eindelijk.” Hij wil opstaan, maar ik duw hem terug in de fauteuil. “Rustig jij, ik wil je graag eerst mijn kerstcadeau geven.”

Ik zet mijn speciaal voor vandaag gemaakte Christmas playlist aan en doe mijn jas uit. Ik loop langzaam richting mijn kerel die zijn ogen niet van mij af kan houden. Ik zie dat hij onder de indruk is dat ik zo weinig kleren aan heb. Wacht maar tot je ziet wat ik eronder aan heb, denk ik bij mezelf. Ik kijk diep in zijn donkere ogen en neem een paar stappen afstand en keer mijn rug naar hem toe. Adem in, adem uit. Uit de box klinkt een langzame ‘Santa tell me’. Daar gaan we.

Sensueel en vrouwelijk beweeg ik op het ritme van de muziek. Terwijl ik hem aankijk, knoop ik mijn blouse langzaam los, gooi deze vervolgens heel nonchalant aan de kant en dans dan eindelijk een lapdance voor mijn vent. Zo sexy heb ik nog niet eerder gedanst. Tussendoor zoek ik oogcontact, raak hem subtiel aan en tease als nooit tevoren. Bewegend over de vloer, gooi ik heel soepel mijn billen voor hem omhoog om vervolgens op zijn schoot plaats te nemen als ik verder overeind kom. Ik gooi mijn benen in de lucht en ik hoor achter mij gegrom. Zo te horen heeft hij het naar zijn zin. Verleidelijk beweeg ik met mijn billen op zijn schoot om er daarna langzaam weer vanaf te glijden. Ik dans nog even verder om hem heen om in zijn ‘lap’ te eindigen en hem een heerlijke intense tongzoen te geven. “Fijne kerst schat!” fluister ik rustig en toch half hijgend in zijn oor.

Beheerst staat hij op en neemt mij in zijn beweging mee overeind. In elkaar verstrengeld en nog zoenend doet hij een paar stappen en smijt mij op het kingsize bed. Lacherig val ik neer en schop mijn pumps uit. Ik schuif verder omhoog. Hmm, wat een heerlijk bed, denk ik snel. Daar moet gebruik van gemaakt worden. Voor ik verder kan fantaseren, zie ik mijn kerel zijn kleren als een razende uittrekken. Wat een verrukkelijk lijf komt daar tevoorschijn. Ik geniet van het uitzicht. Ik zie de opwinding in zijn ogen, maar toch komt er ook een glimlach tevoorschijn. “Tijd om je te bedanken voor een heerlijk kerstcadeau babe.”

Hij neemt de regie over en drukt mijn handen boven mijn hoofd tegen het matras, terwijl hij zijn lippen stevig op de mijne drukt. Zijn tong begeeft zich in mijn mond en een intense zoen volgt. Ik hou van zoenen, helemaal met deze man. Ondertussen voel ik dat zijn vrije hand mijn borsten streelt en hij in mijn tepels die toch al hard zijn van de opwinding, knijpt. Een rilling gaat door mijn lijf. Zijn hand gaat verder naar beneden over mijn buik en vindt zijn weg tussen mijn benen. Licht dwingend doet hij mijn benen verder uit elkaar, zodat hij er beter bij kan. Ik kan niet anders dan kreunen. Zijn vingertoppen beroeren behendig mijn clitje. Zijn bewegingen gaan steeds iets sneller en terwijl zijn duim het overneemt en mijn gevoelige topje aanraakt, voel ik zijn vingers in mijn kutje glijden. Ik wil mijn benen bij elkaar drukken, maar hij houdt ze uit elkaar. Oooh, dit hou ik niet lang vol zo. Wat deze man met mij doet, is niet te beschrijven. Het lijkt wel of zijn vingers overal zijn en ze gaan steeds sneller en harder en … JAAAA!! Mijn hele lijf schokt en siddert. Mijn dijen knijpen harder dan ooit tevoren bij elkaar. “Alsjeblieft en graag gedaan.” Hij kijkt mij triomfantelijk en met een grote grijns aan.

Hij rolt op zijn rug en ik kruip tegen hem aan met mijn hoofd bij zijn schouder. Rustig gaan mijn vingers over zijn borst en buik en soms net iets lager. Daar heb ik straks nog wel plannen mee, maar eerst even rustig bijkomen en heerlijk genieten van elkaar. Afhankelijk van de drukte, zien we elkaar niet heel vaak, dus dan koester je momenten als dit extra. Gewoon nergens anders aan denken en knuffelen en kletsen en zoenen en nog meer knuffelen.

Ik open mijn ogen. Zijn we in slaap gevallen? Ik zie dat het buiten inmiddels schemert en de verlichting in de stad vol aan is. Wat een prachtige skyline. Ik kom overeind en kijk opzij. Ook als hij slaapt, ziet hij er heerlijk verleidelijk uit. Ik zoen zijn heerlijke lippen en langzaam opent hij zijn ogen. “Hmm, zo wil ik altijd wel wakker worden.” Ik stap uit bed en ik trek hem aan de hand achter mij aan. Nu de mogelijkheid er is, wil ik deze wel heel graag ook van mijn bucket list afstrepen. Ik loop naar het raam, doe de vitrage verder aan de kant en druk hem tegen het raam. Ik merk dat hij rilt van de aanraking met het koude glas. Voordat hij iets erover kan zeggen, zoen ik hem en glijden mijn handen over zijn harde lichaam. Dat maakt hem vast warm. Mijn handen strelen rustig zijn lekkere lijf van voor naar achter en van boven naar beneden, terwijl ik mijn lichaam sensueel tegen hem aan beweeg.

Dan zak ik door mijn knieën en bewonder even zijn pik die inmiddels goed hard is en mooi overeind staat. Met het puntje van mijn tong lik ik zachtjes zijn harde, van ballen tot zijn vochtige eikel. Ik hoor dat hij kreunt. Een goed teken. Ik lik verder. Nu met mijn hele tong en ondertussen zuig ik zijn pik en masseer ik zijn ballen. Stiekem gaan mijn vingers verder naar achteren richting perineum en anus, wetende dat dit een erogene zone van hem is en hij intens geniet van aanrakingen daar. Ik neem zijn harde pik in mijn mond en beweeg steeds iets sneller heen en weer. Hij komt diep in mijn keel.

Hij trekt mij aan mijn haren omhoog. Zijn blik is donker en geil. Zonder iets te zeggen duwt hij mij nu tegen het raam. Nu is het mijn beurt om te rillen door het koude glas tegen mijn rug en billen. Maar ik ben de kou snel vergeten als hij mij optilt en ik mijn benen om zijn middel klem. Soepel laat hij me op zijn harde lid zakken om vervolgens goed door te stoten. Met een hand op mijn bil en de andere op het raam achter mij, heeft hij genoeg weerstand om me diep en hard te neuken. Mijn lichaam zit klem tussen zijn bezwete lijf en het koude beslagen raam en ik heb me nog nooit zo heerlijk gevoeld. Zijn stoten en bewegingen gaan steeds sneller en ik merk dat het niet meer lang gaat duren. Mijn nagels zetten zich schrap in zijn rug. “Ja, ja, JAAA! Schat, ik spuit je vol!” Met krachtige laatste stoten en gegrom voel ik al zijn spieren aanspannen om zich vervolgens met mij in zijn armen te ontspannen.

Kerst is echt de beste tijd om te pieken!

Merry Christmas!

Wil jij ook een sensuele lapdance cadeau geven? Volg de online training Women’s Flow by Nienke en voel je vrouwelijker dan ooit. Met de code ‘zininmeer10’ ontvang je 10% korting.

Onze favorieten

Niet-voorgevormde beugel bh Pauline

Niet-voorgevormde beugel bh Pauline

Shop nu

Bralette Cindy - Rood

Bralette Cindy – Rood

Shop nu

Bustier Pauline - Rood

Bustier Pauline – Rood

Shop nu