Menu
Prikkelend

Koffietijd

Erotisch verhaal - Koffietijd

De wekker. Het is de maandagochtend en dat is na het weekend toch altijd even schakelen. Helemaal na ontspannen dagen met lekker uitslapen en weinig verplichtingen. Voordat ik mijn bed uitrol, voel ik iets tegen mijn billen aandrukken. Hmm, het zou ook eens niet. Aangezien ik nog niet klaar ben voor de ochtendhectiek, druk ik mijn kont naar achteren om aan te geven dat ik nog wel even wat aandacht wil. Ook al lijkt het dat hij nog slaapt, niets is minder waar. Ik voel zijn warme handen over mijn billen strelen en ondertussen schuift hij behendig mijn slipje aan de kant. 

Aangezien ik ook bijna altijd wel nat genoeg ben, hoef ik niet lang te wachten om zijn stijve ochtendpik in me te voelen glijden. Hij stoot een paar keer goed. Ik kan een kreun niet onderdrukken. Wat blijft dit een heerlijke gevoel. Vooral in de ochtend. Even lekker een paar keer diep erin en samen wakker worden. Ja, ochtendseks is toch wel favoriet. Helaas gun ik mezelf geen tijd om het af te maken, maar de toon is gezet voor de rest van de dag. Ik spring uit bed en beloof dat ik vanavond weer mijn lichaam ter beschikking stel.

Terwijl ik onder de douche weg stap, ruik ik de koffiegeur van beneden uit de keuken komen. Heerlijk! Daar ben ik aan toe. De ochtend was al goed begonnen, maar het lijkt alleen maar beter te worden. Ik pak een paar kousen uit de la en besluit een simpel zwart jurkje met halflange mouwtjes aan te doen vandaag. Daaronder mijn pumps en erop een spijkerjasje om het wat meer casual te maken, maar toch sexy genoeg voor hoe ik mij voel vandaag. Eenmaal beneden, voel ik de ogen van mijn wederhelft over mij heen glijden. Goedgekeurd! Altijd goed voor het zelfvertrouwen.

Terwijl ik een flinke slok koffie neem, trekt hij mij naar zich toe. Ik kan nog net mijn kopje terug op het aanrecht zetten. Een heerlijke sensuele kus volgt. Zijn handen glijden over mijn rug verder naar beneden richting mijn billen en drukken mijn lichaam dichter tegen zijn harde lijf. Ik voel dat hij weer, of nog steeds, opgewonden is. Die gedachte zorgt bij mij meteen voor de nodige tintelingen in mijn onderbuik. Snel werp ik een blik op mijn horloge. Ik heb niet heel veel tijd, maar ja, het hoeft natuurlijk ook niet heel lang te duren. Ik ben inmiddels goed opgewonden en weer lekker nat… 

Ik draai me om en leun over de keukentafel. “Een vluggertje schat”, hijg ik fluisterend. “Ik wil je nog een keer goed en diep in me voelen”. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Met één ruk is zijn broek naar beneden en zie ik zijn harde pik fier overeind staan. “Wil je me nog een keer diep in je schatje? Buk maar voorover, dan neuk ik je hard.” Ik doe wat mij opgedragen wordt en schuif de rok van mijn jurk omhoog, zet mijn voeten iets uit elkaar en druk mijn billen de lucht in. Eén diepe stoot. Keihard en goed stevig in mijn natte kutje. Hij pakt me stevig bij mijn heupen en neukt me hard, zoals ik het graag heb. 

Zijn bewegingen gaan steeds sneller. “Wat ben je toch een lekker geil ding”, hijgt hij. “Vind je het goed dat ik je zo nog even volspuit?” Liever heb ik dat niet en dat weet hij. Ik ben immers al helemaal klaar om te gaan. Hij stoot zijn harde pik stevig en diep in me en ik merk dat hij zo gaat komen. “Jaa, ik ga komen schatje. Oh ja, ik kom!!” Een paar laatste heftige stoten en net op tijd trekt hij zich terug om zijn warme zaad in zijn eigen hand op te vangen. Verzadigd drukt hij een kus in mijn nek. “Hmm, dat was lekker”, zeg ik, “maar nu moet ik echt weg”. Ik geef hem snel een zoen en neem nog een flinke teug koffie terwijl ik mijzelf fatsoeneer en de deur uit ren.

Opgewekt stap ik later mijn kantoor binnen, waar mijn collega al achter haar computer zit. Ze begroet me vrolijk en vraagt hoe mijn weekend was. Na elkaars verhalen over en weer aangehoord te hebben, is het tijd om aan de slag te gaan. Geen vergaderingen vandaag, heerlijk! Altijd fijn om rustig de week te beginnen en lekker mijn eigen werkzaamheden doen. Hopelijk blijft het ook zo en staan er geen onverwachte gekke dingen te gebeuren vandaag.

“Tijd voor koffie!” Ik schrik op en mijn collega kijkt mij lachend aan.
“Ja, je hebt gelijk”, zeg ik, “ik maak dit even af en dan zal ik koffie halen”.
De hint is duidelijk. Het is mijn beurt en ik moet hoognodig even in de been en naar het toilet.
Met onze eigen bekers loop ik naar het koffieapparaat en zie dat er een jonge gast met de koffie bezig is. Blijkbaar moesten de koffiebonen net nu bijgevuld worden.
Pfff, dat heb ik weer, denk ik licht geïrriteerd. Maar ach, het is niet anders. Hij doet ook zijn werk en ik heb zo wel als eerste weer goede heerlijke koffie. 

Deze jongen ziet er trouwens niet slecht uit. Zijn shirt zit strak om zijn bovenlijf waardoor goed te zien is dat hij zijn weg naar de sportschool wel weet te vinden. Ik zeg gedag en vraag hoe lang hij denkt nog bezig te zijn met het apparaat. Hij kijkt op en ik kijk in de meest heldere lichtblauwe ogen die ik ooit in real life van zo dichtbij gezien heb. Van schrik doe ik een stapje naar achteren en herstel snel.
“Ooh, ik ben zo goed als klaar mevrouw. Nog even alles weer terugplaatsen en opruimen en dan ben ik weg”. Ik stamel dat hij zijn tijd moet nemen, dat ik wel rustig wacht. Leunend en wachtend tegen het aanrecht kan ik mijn ogen niet van hem af houden. En ondertussen dwalen mijn gedachten af. 

“Mevrouw, u staat een beetje in de weg. En weet je wat we doen met lekkere dames die in de weg staan? Die verwennen we tot ze om genade schreeuwen. Dat zal ze leren.”
Ik voel zijn hete adem in mijn gezicht en zie zijn volle lippen dichter naar mijn mond komen. Mijn lippen gaan uit elkaar en ik maak me klaar om zijn mond op de mijne gedrukt te voelen. Een kus blijft uit, maar in plaats daarvan tilt hij mij met één soepele beweging op en zet mij met mijn billen op het koude aanrecht. Mijn benen gaan uit elkaar, zodat hij er tussen kan staan. De geur van koffie bedwelmt mij en ik kan niet anders dan mij over te geven aan zijn stevige handen die over mijn benen strelen en onder mijn rokje glijden. 

Met zijn duim beroert hij behendig mijn inmiddels gezwollen knopje en ondertussen voel ik andere vingers van dezelfde hand verder naar beneden op verkenning gaan. Deze gast weet wat hij doet, ook al lijkt hij nog zo groen. Ik kreun zachtjes en merk dat mijn benen nog iets verder uit elkaar gaan. Zijn vingers zijn het strelen van mijn natte kutje blijkbaar zat, want ineens voel ik ze diep in mij glijden. Ik kan niet goed voelen hoeveel het er zijn, maar ik weet wel dat het goddelijk voelt. Mijn lichaam trilt en schokt terwijl hij zijn vingers diep in mij stoot. Om het geluid uit mijn mond te snoeren, drukt hij zijn mond op de mijne en kust me zo intens dat ik nu helemaal de weg kwijt ben. 

Hij trekt mij iets naar zich toe, zodat ik op het randje van het aanrecht zit en hij nog beter mijn nattigheid kan voelen. Langzaam glijden zijn vingers uit mij. Hmm, dat is jammer denk ik in een ‘split second’. Lang hoef ik niet te treuren, want als ik mijn ogen open, zie ik dat de koffiejongen inmiddels zijn broek open heeft en iets hards en groots tevoorschijn haalt. Ik sluit weer mij ogen om hem nog beter te voelen. Hij trekt mijn natte kutje verder naar zich toe en laat haar over zijn stijve pik glijden. Eerst langzaam en eenmaal binnen en aan elkaar gewend, voel ik dat hij op zoek gaat naar een ritme. Ik pas mij aan en laat het vooral over mij heen komen. Het juiste ritme heeft hij snel te pakken.

Deze jongen neukt mij zoals ik nog niet eerder geneukt ben. Ik voel zijn stevige handen onder mijn billen om nog meer kracht bij te zetten terwijl hij steeds dieper in mij stoot. Ik kan niet anders dan me goed aan het aanrecht vast te houden om nog enigszins weerstand te bieden. Hij neemt me hard en wild. Of hij al enige tijd droog staat en het zo de laatste keer kan zijn. Hij pakt me nog steviger vast bij mijn heupen en ik merk dat het niet lang meer gaat duren. Ik wil zijn warme zaad diep in mij en of hij weet wat ik denk, voel ik zijn lichaam trillen en de laatste diepe stoten eruit persen. Bezweet en oververhit laat hij mij los en doet een stap naar achteren. Ik glij hijgend van het aanrecht. 

“Klaar mevrouw, u kunt erbij en uw koffie pakken”.
Niet meteen dringt het bij mij door, maar dan realiseer ik mij dat de koffiejongen het tegen mij heeft en hij klaar is met het vullen van het koffieapparaat. Hij kijkt mij aan met een glinstering in zijn blauwe ogen. Zal hij iets gemerkt hebben? Ik heb geen idee en merk dat ik bloos. Hij pakt zijn spullen bij elkaar en laat mij licht verhit achter. Ik zet mijn beker onder het apparaat en moet nu echt eerst even naar het toilet. Eenmaal in het toilet weet ik niet hoe snel ik mijn eigen hand onder mijn rokje in mijn string moet krijgen. Ik voel dat ik nat ben van het hele gebeuren in het keukentje net. De gedachten over de koffiejongen hebben mij heet en opgewonden gemaakt. De spanning moet er gewoon even uit. Hier is geen ontkomen aan. Mijn vingers beroeren mijn gezwollen clitje en met mijn andere hand streel ik mijn borsten en knijp ik in even in mijn harde tepels. Mijn vingers rond mijn natte kutje bewegen zich steeds sneller. Ik ga zo hard komen, ik hou het niet meer… Aahhh, mijn benen knijpen zich samen en ik sta trillend bij te komen tegen de koude muur van het toilet. Pff, dat was even nodig.
En nú is het echt koffietijd.

Onze favorieten

Hunkemöller Voorgevormde longline bh zonder beugel Shiloh

Hunkemöller

Womanizer Premium Black & Gold

Womanizer

Dona Scented Massage Olie Blushing Berry - 110 ml

Dona