Menu
Inspiratie

Een trio: fantasie of binnen handbereik?

Een trio: fantasie of binnen handbereik? - Zin In Meer

Vraag je iemand naar een seksgerelateerde fantasie, dan is de kans groot dat diegene zegt dat dat een triootje is. Bij velen staat een seksavontuurtje met twee personen bovenaan de ‘bucket list’ op dit gebied. Helemaal niet verwonderlijk, want voor velen is het iets dat je niet zomaar doet. Het valt buiten de standaard en de drempel is daardoor hoger. En toch lijkt het ons heel lekker. Samen met een ander jouw partner verwennen of juist alle ogen op jou gericht. Waarom zou je jouw fantasie niet werkelijkheid maken? Zoek samen een nieuwe sexbuddy voor een onvergetelijke trio.

Met wie wil jij een trio?

Is het wel eens ter sprake gekomen, het hebben van een trio? Of heb je het altijd voor jezelf gehouden? Tijd om er met je partner verder over te praten. Ontdek van elkaar wat jullie verwachtingen zijn en waarom je graag iemand bij jullie in bed zou willen verwelkomen. En net zo belangrijk te weten is wie je wil toevoegen aan jullie seksavontuurtje?

Ga je voor een trio man-man-vrouw of vrouw-vrouw-man? Of voor drie personen van hetzelfde geslacht? En als je dit dan besloten hebt, ga je dan juist liggen rollebollen met een bekende of wil je liever geen vriendschappen op het spel zetten en ga je voor een vreemde? En zoek je die dan via via op of ga je voor een professional? Voor alles valt wel wat te zeggen, maar het belangrijkste is, dat iedereen, dus jij, maar ook je eventuele partner en de ‘nieuweling’ zich er prettig bij voelt.

Regel je trio goed

YES! De knoop is doorgehakt! Binnenkort kun jij het hebben van een triootje afvinken op jouw ‘bucket list’. Maar voordat het zover is, wil je vooral niet dat het een fiasco wordt. Nu je op het punt staat om het bed in te duiken met twee personen, wil je dat alles goed geregeld is en het een groot succes wordt en jij vooral lekker geniet.

Maak duidelijke afspraken
Was zijn de verwachtingen? Communiceer duidelijk en overleg. Geef aan wat jullie willen proberen, maar ook wat de grenzen zijn.

Sluit niemand buiten
Het kan zijn dat niet iedereen tegelijk in actie komt, maar zorg ervoor dat een ander zich niet nutteloos voelt. Oogcontact of een aanraking kunnen al wat doen.

Doe het veilig
Bespreek duidelijk welke voorzorgsmaatregelen jullie nemen en zorg ervoor dat je voldoende voorbehoedsmiddelen hebt.

Neem de tijd
Triootjes duren vaak wat langer dan een gewone seksbeurt. Niet zo gek, aangezien je opnieuw gaat ontdekken en de aandacht verdeeld moet worden.

Evalueer samen
Na het triootje wil je er samen over praten. Wees open en eerlijk naar elkaar toe en bekijk of het al dan niet voor herhaling vatbaar is.

Stel je open

Figuurlijk, maar ook zeker letterlijk. Het is vooral belangrijk dat je alles goed bespreekt en regelt. Denk niet teveel na en laat vooral ook los. Dan kan het niet anders, dan dat jouw triootje een succes gaat worden. Heerlijk genieten van twee lichamen in je bed. Op, onder, naast én in je. Een heerlijke gedachte die straks misschien niet meer alleen een fantasie is…

Onze favorieten

Voorgevormde longline beugel bh Marilee - Rood - Hunkemoller

Voorgevormde longline beugel bh

Shop nu

Hunkemoller Body Kat Zwart

Body Kat Zwart

Shop nu

Hunkemoller - String Raine Rebecca Mir

Donkerblauwe bralette met kant

Shop nu