Menu
Inspiratie

Sexy voornemens voor 2021

Sexy voornemens voor 2021

Nu het einde van 2020 nadert, willen we niets liever dan vooruitkijken. We willen dit jaar zo snel mogelijk achter ons laten en we hopen allemaal op een beter 2021. Natuurlijk hebben we niet alles in eigen hand, maar toch zijn er genoeg dingen die we wel kunnen aansturen. Zo beginnen velen een nieuw jaar met voornemens. Van afvallen en meer bewegen tot stoppen met roken en minder stressen. Ben jij van de lijstjes en doelen zetten voor het nieuwe jaar? Of blijft het bij jou bij goede voornemens, maar komt hier meestal niet veel van terecht? Omdat je qua erotiek en seks niet snel wat verkeerd kunt doen, zetten wij wat sexy voornemens voor 2021 voor je op een rijtje. Wie weet kun je hier zelf inspiratie uit putten. Het kan in ieder geval geen kwaad om wat met deze voornemens te doen. Boost jouw seksleven in 2021!

Zet jezelf op nummer 1

Of je nu een partner hebt of niet, jij bent het belangrijkste! Ook als het op seks aankomt. Dus of je nu iemand voor handen hebt om samen mee te seksen of je bent happy single. Het is hoe dan ook belangrijk dat je jezelf op nummer 1 zet. Zorg ervoor dat jij goed voor jezelf zorgt, je sexy voelt en verwent. Dit kan natuurlijk op vele manieren, maar laat de teugels vieren, gooi de remmen los en laat jezelf gaan. 

  1. Boost je zelfvertrouwen met sexy lingerie
  2. Kom klaar als nooit tevoren met een nieuw seksspeeltje
  3. Ontspan en droom weg met een erotische roman

Deel je fantasieën

Je kan je fantasieën natuurlijk altijd voor jezelf houden. Maar wie schiet daar nu wat mee op? Niemand en zeker jij niet. Tijd om dromen uit te laten komen. Praat over de dingen die jou opwindend lijken en waar jij wel eens mee zou willen experimenteren. Het is sowieso belangrijk om goed te communiceren over wat je wil. Misschien is het een idee om een lijstje te maken met de dingen op seksgebied die jij nog eens zou willen doen. Denk hierbij aan bepaalde standjes, speeltjes of handelingen. Stel daarnaast duidelijke grenzen en respecteer een ander vooral.
Laat die fantasieën maar uitkomen!

  1. Ga voor een triootje
  2. Probeer anale seks
  3. Ga voor seks in een openbare ruimte
  4. Laat je eens vastbinden of blinddoeken
  5. Kijk naar jezelf terwijl je aan het seksen bent

Maak tijd (en zin)

Ben jij van de smoesje bedenken om maar geen seks te hoeven hebben? Maar weet je ook dat als je eenmaal weer een goede vrijpartij gehad hebt, je denkt waarom doen we dit niet vaker? Vaak is het een kwestie van tijd maken. En heel vanzelfsprekend komt het dan ook neer op zin maken. Het is best een gek idee om tijd voor seks te moeten plannen. Maar als het er anders niet van komt, waarom dan niet? Agendaseks is beter dan helemaal geen seks. Misschien is dat het zetje dat nodig is om nader tot elkaar te komen en samen te ontspannen. En wil je absoluut geen seks volgens een planning, dan kun je natuurlijk zelf wat vaker het initiatief nemen. Maak tijd om te komen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Door vaker aan seks te denken, word je je bewuster van je seksualiteit. Dus ga aan de slag met jouw sexy voornemens een maak van 2021 een fantastisch geil en spannend jaar!

Onze favorieten

Eva® Personal Massager

Eva® Personal Massager

Shop nu

De beste erotische romans - Verleiding aan zee

Erotische roman: Verleiding aan zee

Shop nu

ten Cate bralette met kant donkerblauw

Donkerblauwe bralette met kant

Shop nu