Menu
Inspiratie

Erotisch leesvoer voor de zomervakantie

Erotisch leesvoer voor de zomervakantie - Zin In Meer

Het is zomer en vakantie. Het moment om het wat rustiger aan te doen en tijd voor jezelf in te plannen. Pak een boek en ga in de relaxmodus. Jezelf even helemaal verliezen in een andere wereld en je mee laten slepen door een goed verhaal. En wat als de roman nou ook nog eens sexy, opwindend en erotisch is? Zodat je het boek het liefst in één keer uitleest en je er rode oortjes van krijgt. Een erotische verhaal kan natuurlijk altijd, maar de zomer is wel perfect om lekker op te gaan in een heerlijk seksverhaal. Wij hebben de nieuwste en lekkerste erotische romans voor je op een rij gezet, zodat jij voldoende inspiratie hebt om je zo snel mogelijk te laten meeslepen in een sensueel avontuur.

Onze top 8 erotische romans voor deze zomer

1. Voor altijd de jouwe

In het schilderachtige strandstadje Cape May runnen drie zussen een exclusief huwelijksbureau om hun klanten de ultieme sprookjesbruiloft te bezorgen. Maar is er voor de zussen zelf ook een happy end weggelegd?

Taylor Sunshine en Pierce Powers zijn al jaren beste vrienden. Puur platonisch, uiteraard, en vastbesloten dat zo te houden. Maar hun vriendschap komt onder grote druk te staan als Taylor aankondigt weg te gaan uit Cape May. Pierce, geconfronteerd met Taylors aanstaande vertrek, ontdekt bij zichzelf een verlangen naar meer dan alleen maar kameraadschap. Ze sluiten een pact: één zomerse affaire, no strings attached. Aan het eind van de zomer zullen ze dan elk hun eigen dromen najagen. Of komt er een nieuwe droom voor in de plaats?

Het derde en laatste deel van een verslavende serie over liefdes aan zee, romantische verwikkelingen en het perfecte vleugje erotiek.

Zomerzussen 3 - Voor altijd de jouwe

2. Vecht met mij

Jules Montgomery is een tevreden mens met een druk leven. Tijd om zich om de liefde te bekommeren heeft ze niet. Als zus van vier broers heeft ze één ding in haar hoofd geprent: blijf weg van sexy mannen met tattoos en motors. En al helemaal als een van die mannen je baas is.

Nate McKenna doet haar deze regels vergeten tijdens een fantastische nacht. Jules is vastbesloten het bij deze ene keer te laten. Nate zet op zijn beurt echter alles op alles om haar voor zich te winnen. Zal Jules’ hart of haar verstand als winnaar uit de strijd komen?

“Vecht met mij” is na “Kom mee met mij” het tweede deel in de verleidelijke “Met mij”-serie.

Vecht met mij

3. Ademloos

Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore contact met haar zoekt. Tyler, de man met wie ze tien jaar geleden een vurige affaire had, maar die plots uit haar leven verdween. Jarenlang zocht Louise tevergeefs naar hem. Tot nu. Want Tyler Moore is terug… En Louise is hun prikkelende fantasieën van toen niet vergeten. Haar honger naar hem is nog steeds niet gestild. Opnieuw valt ze als een blok voor hem, maar is dit wel een spel dat ze durft te spelen?

“Ademloos” is het eerste deel in de “Dirty Little Secrets”-trilogie. Vanaf de eerste bladzijde word je meegesleurd in het stomende liefdesleven van een jonge vrouw die in haar zoektocht naar het ultieme genot meer grenzen overschrijdt dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

Dirty Little Secrets 1 - Ademloos

4. 365 Dagen Later

Laura leidt een sprookjesleven op Sicilië: Massimo heeft haar ten huwelijk gevraagd! Er is een grootste bruiloft gepland en Massimo draagt haar op -handen, zeker nu Laura zwanger is van de toekomstige Don van de familie. Alles zou perfect zijn, maar getrouwd zijn met de gevaarlijkste man van Sicilië is niet zonder gevaren. Want iedere concurrent van Massimo kent zijn zwakke plek…

De verfilming van 365 dagen was de best bekeken Netflix-film van het jaar in Nederland en België.

365 dagen 2 - 365 dagen later

5. Val voor jou

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

“Val voor jou” is het eerste deel in de verslavende bestsellerserie “Fallen Crest” van Tijan.

Fallen Crest 1 - Val voor jou

6. Dream Again

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf.

Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet – een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?

Het afsluitende deel van de verslavende “Again”-serie.

Again 5 - Dream Again

7. Gebroken Zandloper

Als haar grootvader haar op pad stuurt, is de 32-jarige Juliette een toonbeeld van degelijkheid. Maar al vanaf dag één blijkt deze geheimzinnige opdracht van opa net zo van belang voor haar zelf te zijn als voor hem. Waardoor het een mysterieuze ontdekkingsreis wordt op het raakvlak tussen de fysieke en spirituele werkelijkheid van een goddelijke oerkracht. Werelden die, vanaf dat moment, meer en meer met elkaar verstrengeld raken door vriendschap, vrouwelijke intimiteit en erotiek.

Gebroken Zandloper

8. Vrij

Beleef opnieuw de sensualiteit, romantiek en spanning van Vijftig tinten vrij, ditmaal door de ogen, gedachten en dromen van Christian Grey.

Hierbij nodigen wij u uit voor de bruiloft van het decennium: Christian Grey en Anastasia Steele gaan trouwen. Maar is Christian wel een geschikte echtgenoot? Zijn vader twijfelt daaraan, zijn broer wil een waanzinnig vrijgezellenfeest organiseren en zijn verloofde weigert gehoorzaamheid te beloven… Alsof het huwelijk nog niet genoeg uitdagingen met zich meebrengt!

Hun passie brandt feller dan ooit, maar Ana’s opstandige geest blijft Christians duistere angsten en behoefte aan controle op de proef stellen. Daarnaast vormen oude rivalen en frustraties een bedreiging – tot één moment van onoplettendheid hen voorgoed uit elkaar dreigt te drijven. Kan Christian de nachtmerries uit zijn kindertijd en de kwellingen uit zijn jeugd te boven komen en zichzelf redden? Zal hij, als hij eenmaal weet waar hij vandaan komt, in staat zijn zichzelf te vergeven en Ana’s onvoorwaardelijke liefde te accepteren? Zal Christian eindelijk vrij zijn?

Vrij

De spanning bouwt zich op… Ben jij inmiddels helemaal ontspannen of juist opgewonden?

Maak er een zwoele zomer van met veel leesgenot!