Menu
Inspiratie

Hete seks terwijl je slaapt

Heb jij in je slaap wel eens seks gehad? En dan hebben we het niet over slaapseks of sexsomnia. Dit is namelijk een aandoening waarbij een persoon gedurende zijn of haar slaap seksuele handelingen verricht met zichzelf of met een ander. Diegene is zich hier vaak niet bewust van en het lijkt op slaapwandelen, alleen dan gericht op seksuele handelingen. Maar wij bedoelen seks tussen jou en je partner waarbij jij lekker ligt te slapen en ondertussen hard gevingerd of geneukt wordt. Heb jij deze sensatie wel eens ervaren?

Duidelijke afspraken

Lijkt het jou fijn om seks te hebben met je partner terwijl jij slaapt en hij actief bezig is? Heerlijk om dan gewoon eens te proberen. Het is wel goed dat je het er eerst met elkaar over hebt. Dat jij openstaat voor het idee om in jouw slaap af en toe genomen te worden. Als je daar namelijk niet van gediend bent, dan is het ongepast dat je partner je toch ’s nachts penetreert. Dit is verkrachting en een duidelijke ‘no go’. Maar mocht je een hoog libido hebben en het niet erg vinden om in je slaap seks te hebben, laat je dan vooral eens nemen. En dat terwijl jij met je gedachten ver weg bent, maar ongetwijfeld wel je lichaam meebeweegt en lekker kreunt.

Seksuele gedachten

Seksuele prikkelingen tijdens je slaap zijn heel normaal. Dit kan te maken hebben met een droom die je op dat moment hebt, ervaringen die je aan het verwerken bent of gewoon omdat je snel opgewonden bent als je tijdens je slaap aangeraakt wordt. Vaak is het onbewust en overkomt het je gewoon. Maar als je iemand naast je hebt liggen die heel opgewonden is, dan kan het gebeuren dat hij gewoon niet van je af kan blijven, ook al slaap je. Hij wil seks, maar dat is waarschijnlijk niet helemaal zijn intentie, omdat jij zo lief ligt te slapen. Toch kan het ook wel heel geil zijn voor hem om te zien hoe jij tijdens jouw slaap heel opgewonden kan raken onder zijn aanrakingen. Dus denk vooral eens ‘out of the box’ en gun hem die hete seks, terwijl jij gewoon lekker verder slaapt. Laat je gaan, jij merkt amper wat en hebt er weinig last van.

Opgewonden

Vraag jij je nu af of jij in jouw slaap wel nat genoeg kunt worden voor fijne seks? Ja, dat kan! Je hersenen zijn in ruststand en reageren daardoor zelfs beter op fysieke stimulansen. Als jij dus aangeraakt wordt bij jouw erogene zones, dan reageren jouw hersenen en ook jouw lichaam hierop. Je moet niet meteen de lekkerste orgasmes verwachten, want daar ben je in jouw slaap niet helemaal mee bezig. Maar je kunt zeker goed opgewonden raken en een heerlijke vrijpartij hebben. Een aanrader om eens mee te maken.
Droom zacht en kreun hard.