Menu
Inspiratie

Seks in de vakantietijd met kinderen om je heen

Seks in de vakantietijd met kinderen om je heen - Zin In Meer

De zomervakantie is aangebroken en dat betekent dat je schoolgaande kinderen 24/7 bij de deur zijn. Dat kan natuurlijk best gezellig zijn, maar niet als je af en toe ook nog wel aan je trekken wilt komen, met of zonder partner. Doe je het als de kinderen naar school zijn normaalgesproken gewoon even tussen de bedrijven door (ideaal dat thuiswerken)? Of stuur je doordeweeks de koters meestal op tijd naar bed (morgen is er immers gewoon weer school) om samen nog even te genieten? In de zomervakantie is de hele situatie als het op seks hebben aankomt toch anders en niet ideaal. Maar ja, wat dan? Je wilt toch niet zes weken niets doen? Als je al niet gek wordt met z’n allen in de vakantie thuis, dan word je het wel als je ook nog eens niet zo nu en dan flink genomen wordt. En hoe moet het als je met het hele gezin in een tent of caravan bivakkeert? Hoe kun je toch gewoon lekker genieten van elkaar en seks met kinderen om je heen?

Mindset: seks hoort erbij

Seks is de normaalste zaak van de wereld. Als er geen seks was, waren jij en ik hier nu niet geweest. Dus waarom rust er zo’n taboe op en willen we niet dat onze kinderen zien dat papa en mama aan het seksen zijn. Het is wel te begrijpen. Zelf moet je er waarschijnlijk ook niet aan denken om je ouders naakt met elkaar bezig te zien. Het zijn je ouders. Je hebt toch een ander beeld van ze en je wilt niet op díe manier naar ze kijken. Maar je kunt je in allerlei bochten wringen en het dan maar niet doen of je laat het wat meer los, past enigszins op, maar maakt je vooral niet te druk om het feit dat de kans aanwezig is dat je een keer door je kinderen betrapt wordt terwijl je op je knieën op z’n hondjes genomen wordt of je partner zich met zijn hoofd verstopt tussen je dijen. Seks hoort erbij en ook dat weet je vast en zeker goed uit te leggen.

Kies jullie moment

Maar om niet meteen open en bloot te werk te gaan, wil je toch alles eraan doen om je kind niet te confronteren met zijn/haar seksende ouders. Maar hoe pak je dat aan nu het zomervakantie is en je kind zo goed als continu thuis is?

Agendaseks is een goede optie. Liever doe je er niet aan, maar ondanks dat het niet echt opwindend klinkt, is het wel een manier om jullie moment van intimiteit te hebben. Daarnaast kan het plannen de situatie en de aanloop ernaar toe zelfs spannender maken. Ga gewoon voor een sensueel voorspel om elkaar goed op te geilen door bijvoorbeeld sexy kleding (of juist niets eronder) te dragen, elkaar geile woordjes in het oor te fluisteren of spannende berichtjes en selfies naar elkaar te appen.

Met een vluggertje is niets mis

De ene keer ben je in de stemming voor een uitgebreide vrijpartij en de andere keer vind je het heerlijk om een vluggertje te doen. Met beide is helemaal niks mis, maar misschien moet je in de zomervakantie wat meer genoegen nemen met het laatste, dat vluggertje. En ook dat vluggertje kun je op verschillende manieren interpreteren. Af en toe moet het gewoon even, ontladen, de druk van de ketel en weer door. En soms wil je uitgebreid genieten van elkaar, maar is daar op dat moment geen gelegenheid voor. Dat kun je dan goed opvangen door aan een lang voorspel te doen en elkaar te plagen. Raak elkaar tussendoor steeds even aan, kijk elkaar diep in de ogen als jullie blikken kruisen, streel jezelf terwijl de ander naar je kijkt. Daag elkaar uit, zodat jullie als het dan eindelijk kan, de kleren van elkaars lijf scheuren en jullie intens genieten van dat vluggertje.

7 Tips voor ouders voor een zomervakantie vol seks

Naast het elkaar opgeilen, teasen en uitdagen, wil je ook gewoon seks hebben deze zomervakantie. Ondanks dat de kinderen in de buurt zijn, als je zin hebt, wil je gewoon actie.

Bij deze wat tips om toch te seksen, ook al wordt het maar een vluggertje.

  1. Blijf onder de lakens, maar ga daaronder helemaal los.
  2. Douchen moet toch, dus waarom niet samen.
  3. Zoek een rustig plekje op in de zee of het zwembad, je bent toch al nat.
  4. Laat je plagen met een vibrerend ei met afstandsbediening en tril erop los.
  5. Draag eens geen slipje, zo kan je partner er nog beter bij.
  6. Doe een middagdutje, want je bent immers al wat ouder, met de benen wijd.
  7. Slaap een keer niet uit of ga eens laat naar bed en snoer elkaar de mond.

Ook in de vakantietijd heb je recht op stomende hete seks, ongeacht of je kinderen in de buurt zijn.

Het maakt niet uit hoe je het gaat doen, maar doe het gewoon!

Fijne zomer!

Onze favorieten

Niet-voorgevormde beugel bh Sosha - Roze

Niet-voorgevormde beugel bh – Roze

Shop nu

Niet voorgevormde beugel bh Effie - Zwart

Niet voorgevormde beugel bh Effie – Zwart

Shop nu

Bustier Blondie - Rood

Bustier Blondie – Rood

Shop nu