Menu
Inspiratie

Masturberen in het openbaar

Eigenlijk een ‘no go’, want masturberen in het openbaar is een (zeden)misdrijf volgens artikel 239 van het Wetboek van Strafrecht. Echter, het kan (misschien wel hierdoor) heel spannend zijn om jezelf eens te masturberen in het openbaar. De opwinding dat je juist wel betrapt kunt worden. Of de spanning dat je wellicht iets te hard kreunt, terwijl je jezelf naar een hoogtepunt brengt. Masturberen is een gezonde manier om je seksuele gevoelens even te laten gaan. Even de druk van de ketel en dan weer fijn door. Wat vind jij van masturberen in het openbaar?

Houd het netjes

Wees discreet en houd het netjes. Ga niet masturberen met als doel dat je anderen wilt shockeren en lastig vallen. Dan riskeer je namelijk een geldboete of zelfs een gevangenisstraf. En of je dat er nu voor over moet hebben? Doe het gewoon lekker voor jezelf (en eventueel voor een bijzonder iemand) en laat het daar ook bij. Bijkomend voordeel hierbij is natuurlijk dat jij als vrouw geen zooitje achterlaat.

Waarom in het openbaar?

Maar waarom dan toch in het openbaar de hand aan jezelf slaan? Gewoon omdat de behoefte er op dat moment is, het een geil idee is dat anderen je kunnen horen of dat jij met iets intiems bezig bent in de alledaagse drukte. Alleen die gedachtes kunnen al voor de nodige opwinding zorgen. En waarom daar dan niets aan doen als de mogelijkheid daar is?

Fijne plekjes

Je wilt niet overal met jezelf bezig zijn. Maar als het dan toch even moet en kan, dan zijn fijne plekjes bijvoorbeeld een pashokje, kleedhokje, de jacuzzi in het zwembad of het openbaar vervoer. Handig is om dan een rokje of jurkje aan te hebben, dan kun je overal wat makkelijker bij en valt het ook wat minder op dan als je je hele hand in je broekje stopt.

Af en toe kan het heel opwindend zijn om te masturberen in een openbare ruimte. Vooral ook als je het samen kunt doen met iemand die toekijkt of ervan op de hoogte is.
Heerlijk genieten, maar … stttt.