Menu
Inspiratie

Word een ware seksgodin

Word een ware seksgodin - Zin In Meer

Ben jij zelfverzekerd tijdens de seks? Of kan jouw zelfvertrouwen tussen de lakens wel een boost gebruiken? Of ben jij gewoon net iets te braaf? Tijdens de seks geef je je bloot, letterlijk en figuurlijk. Je gaat (zo goed als) naakt, je wilt er goed uitzien, maar daarnaast heb je wellicht ook het idee dat je moet presteren en het je bedpartner naar de zin moet maken. Dit alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat je toch een tikkeltje onzeker bent tijdens de seks. Of misschien speel je het graag op ‘safe’ en durf je jezelf (nog) niet compleet te laten gaan. Helemaal nergens voor nodig! Ook jij hebt het in je om een ware seksgodin te worden, die helemaal los gaat tussen de lakens. Het is een kwestie van wat meer zelfvertrouwen krijgen en laten zien dat je zelfverzekerd bent tijdens de seks. Lees onze tips en word ook een ware seksgodin.

Twijfel niet aan jezelf

Twijfelen aan jezelf is het slechtste dat je kunt doen. Het helpt niet mee aan je zelfvertrouwen, dus schud deze gedachte heel snel van je af. Jij bent een lekker ding, je mag er zijn én je bent gewoon goed in bed! Door deze affirmatie hardop tegen jezelf te zeggen, sta jij al een stuk sterker en zelfverzekerder in je schoenen (als je die nog aan hebt). Vrouwen die zelf vinden dat ze goed zijn in bed, stralen dat uit. Dus leef volgens deze regel en laat zien dat je het in je hebt om een seksgodin te zijn!

  1. Zet jezelf op nummer 1
    Het belangrijkste is dat jij geniet van de seks. Het is fijn dat je bedpartner het ook naar zijn of haar zin heeft, maar jij moet in ieder geval optimaal genieten.
  2. Neem initiatief
    Wacht niet altijd op een ander, maar neem zelf ook regelmatig het initiatief en laat zien dat je een geil ding bent.
  3. Sta open voor nieuwe dingen
    Zorg voor de nodige spanning tussen de lakens en probeer op z’n tijd dan ook wat nieuws. Zo wordt het in ieder geval niet saai in bed.
  4. Durf ‘nee’ te zeggen
    Wees zelfverzekerd en durf ook gewoon ‘nee’ te zeggen als je ergens geen zin in hebt of niet wilt doen.
  5. Wees duidelijk
    Heldere communicatie is ‘key’, ook tijdens de seks en zeg dan ook gewoon wat je wel of niet lekker vindt.
  6. Zorg voor variatie
    Verandering van spijs doet eten, dus zorg ervoor dat de seks niet voorspelbaar en saai wordt, want dan dut je in.
  7. Geven en nemen
    Zorg dat er een goede balans is in de actie in bed en dat het geven en nemen is om het interessant en lekker te houden.
  8. Faken is ‘not done’
    Waarom zou je ook? Ook jij hebt recht op jouw genot, dus neem zeker niet genoegen met minder.

Inspiratie

Ben jij er klaar voor om en ware seksgodin te worden? YES! Let’s go! Misschien wil je meteen wat nieuwe sekservaringen opdoen. Dan geven we je graag geven wat inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Jezelf zien, terwijl je aan het seksen bent

Lees hier de blog > Jezelf zien terwijl je aan het seksen bent

Klinkt het jou wat kinky in de oren? Maar zou jij jezelf stiekem wel eens willen bekijken, terwijl jij aan het seksen bent? Je kunt natuurlijk spiegels ophangen in je slaapkamer of wellicht heb je al een kledingkast staan met een mooie passpiegel. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf tijdens de daad eens op te nemen op video. Misschien confronterend, maar het kan ook best opwindend zijn. Toon wat lef en ga ervoor: druk gewoon eens op ‘REC’.

Geef de touwtjes uit handen

Lees hier de blog > Geef de touwtjes uit handen

Ben jij een control freak? Wil jij graag de touwtjes in handen hebben? Je bent niet de enige die dat fijn vindt in het dagelijkse leven. Maar is het dan juist geen goed idee om die touwtjes in de slaapkamer eens los te laten? Althans figuurlijk dan… Want neem daar gerust de touwtjes eens letterlijk in handen en laat je vastbinden. Probeer los te laten en te ontspannen. Geef de controle aan iemand anders en verzetten heeft geen zin, want je kunt toch niets doen. Dus je kunt je net zo goed overgeven en alles op je af laten komen.

Een trio: fantasie of binnen handbereik?

Lees hier de blog > Een trio: fantasie of binnen handbereik?

Vraag je iemand naar een seks gerelateerde fantasie, dan is de kans groot dat diegene zegt dat dat een triootje is. Bij velen staat een seksavontuurtje met twee personen bovenaan de ‘bucket list’ op dit gebied. Helemaal niet verwonderlijk, want voor velen is het iets dat je niet zomaar doet. Het valt buiten de standaard en de drempel is daardoor hoger. En toch lijkt het ons heel lekker. Samen met een ander jouw partner verwennen of juist alle ogen op jou gericht. Waarom zou je jouw fantasie niet werkelijkheid maken? Zoek samen een nieuwe seks buddy voor een onvergetelijke trio.

Anale seks: ‘to do’ of taboe

Lees hier de blog > Anale seks: ’to do’ of taboe

Of je wil er helemaal niets van weten of je staat ervoor open en weet hoe intens het gevoel kan zijn om anaal gestimuleerd te worden. Het lijkt of er toch nog steeds een taboe op rust. Dat gaatje is voor velen toch voor eenrichtingsverkeer, alleen eruit en zeker niets erin. Of men heeft het idee dat het heel pijnlijk is om daar iets in te krijgen of er bij een ander naar binnen te gaan. Maar wist je dat een aanraking bij je kont als zeer intens ervaren kan worden en dat het gevoeligste plekje van een man zich zelfs in zijn kontgat bij de prostaat bevindt? Misschien toch maar eens ervoor openstaan. Vind jij anale seks een taboe of ga jij er gewoon helemaal voor? Tijd om het negatieve beeld van anale seks te doorbreken.

Stel een Sex Bucket List samen

Ga je er helemaal voor en wil jij optimaal de seksgodin uithangen? Heb je ineens de lekkerste ideeën op het gebied van seks en wil je niets liever dan veel nieuwe ervaringen opdoen? Stel je eigen sex bucket list samen en werk deze af. Superleuk én spannend. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen bucket list? Check dan de ultieme Sex Bucket list van Zin In Meer waarop 69 opwindende ideeën staan.
Afstrepen maar!

Onze favorieten

Willie diamond plug

Diamond plug

Shop nu

Willie bondagelint paars

Bondagelint

Shop nu

Pleasurelab Moonshake massager

Pleasurelab Moonshake massager

Shop nu