Menu
Inspiratie

Opwindende cadeautips voor Vaderdag

Opwindende cadeautips voor Vaderdag - Zin In Meer

De derde zondag van juni is het Vaderdag. Een dag die in het teken staat van vaders in iedere vorm. Wil je naast de knutselwerkjes van de kinderen ook nog een ander cadeau aan je man of vriend geven, maar kom je niet verder dan sokken of een tegoedbon? Gooi het een keer over een andere boeg en maak er dit jaar een opwindende Vaderdag van. Want ook al is jouw partner ongetwijfeld gek op jullie kinderen, hij wil vast en zeker ook wel eens even geen vader zijn en zich sexy voelen. En dat mooie cadeau kun jij hem geven! En het mooie eraan is dat jij gewoon mee mag doen. Een soort verlaat moederdagcadeau. Even de gedachten niet bij de kinderen, maar tijd voor elkaar, terwijl jij je partner eens goed verwent. Ga dit jaar voor een opwindend cadeau voor Vaderdag.

Kinderen de deur uit

Een goede voorbereiding is het halve werk. Helemaal als je dingen gaat doen die niet voor kinderogen en -oren bestemd zijn. Plan een 18+ avond in en dat betekent dus ook dat je ervoor zorgt dat de kinderen niet thuis zijn of dat jullie zelf de deur uit gaan. En neem ook geen risico’s en wees er zeker van dat ze toch niet plotseling op de stoep staan en door de ramen gluren of ineens in je slaapkamer verschijnen. Besteed je kinderen een dagje of nachtje uit en regel het goed, want dan ben jij helemaal ontspannen en kun je nog meer genieten.

Spannende speeltjes

Denk eens ‘out of the box’ en koop een seksspeeltje voor je man. Naast de vele seksspeeltjes voor vrouwen, zijn er namelijk ook legio mogelijkheden voor mannen. Je kunt hierbij denken aan masturbators, cockringen of ‘anal toys’. En je hoeft heus niet aan de zijlijn toe te kijken, maar je mag vast en zeker meedoen en ook genieten. Bij deze wat lekkere ideeën.

FPPR. Vagina Masturbator

FPPR. Vagina Masturbator

Shop nu

Zwarte pounding Pete prostaat vibrator

Zwarte pounding Pete prostaat vibrator

Shop nu

Rozie Vibrerende Cockring Voor Mannen

Rozie Vibrerende Cockring

Shop nu

Metalen Buttplug Set

Metalen Buttplug Set

Shop nu

Erotische spelletjes

Houd jij van een gezelschapsspel op zijn tijd? Ook op erotisch gebied zijn er leuke spelletjes om de avond samen door te komen en elkaar daarbij uit te dagen en op te winden. Kom lekker in de stemming en leer elkaar nog beter kennen op seksgebied.

Lees hier over onze favoriete erotische spellen. Misschien zit er iets spannends voor Vaderdag bij.

Creëer opwinding

Is je vriend of man niet zo van de spelletjes, dan nog zijn er mogelijkheden om hem eens goed te verwennen voor Vaderdag. Het is niet zo moeilijk om een man geil te maken, maar om er nu zomaar boven op te duiken, zo gemakkelijk kom je er niet van af. Het vaderdagcadeau moet immers wel bijzonder zijn, dus geef hem eens wat anders dan hij gewend is. Zorg voor een echt wauw-moment. En misschien bevalt het jullie allebei wel zo goed, dat jullie elkaar vaker op deze manier gaan verrassen. We geven je graag wat inspiratie.

  1. Stuur sexy en spannende berichtjes als voorspel op jullie tijd samen zonder kinderen
  2. Toon initiatief en speel de baas
  3. Bind hem vast en breng hem het hoofd op hol
  4. Blinddoek hem en doe stoute dingen
  5. Geef een striptease of lapdance
  6. Bevredig hem oraal of op een andere speciale manier
  7. Loop naakt rond en raak elkaar continu even aan
  8. Geef hem de regie in handen en geef je over

Hopelijk heb je wat leuke cadeau-ideeën opgedaan voor Vaderdag. Wij zijn benieuwd wat het wordt en of jouw partner blij verrast was. En wil je toch liever een minder opwindend cadeau, dan slaag je vast en zeker hier.