Menu
Prikkelend

Lazy Sunday Morning

Erotisch verhaal - Lazy Sunday morning - Zin In Meer

Het is nog vroeg. Te vroeg om na te denken en überhaupt om sowieso al een oog open te doen, laat staan twee. Ik houd mijn ogen gesloten, maar ondertussen zoek ik in mijn bed naar een warm lichaam naast mij. Gevonden! Ik rol wat zijn kant op en wiebel mijn kontje in zijn rug. Ik hoor hem grommen en ondertussen draait hij zich om, zodat hij zich om mijn billen vouwt. Heerlijk. Ik hou van dit standje ‘lepeltje lepeltje’. Deze houding gaat mij nooit vervelen. Helemaal niet met zijn groeiende pik stevig tegen mijn ronde billen aangedrukt.

Zondagen zijn om te relaxen. Zo min mogelijk doen en het liefst alleen maar in bed chillen en knuffelen. En uiteraard komt daar dan ook wel eens meer van, maar dat is niet erg. Dat zijn de leuke activiteiten en daar span ik mij graag een beetje voor in. Want een beetje beweging tussendoor kan geen kwaad en dan heb je weer genoeg reden om vervolgens weer rustig aan te doen.

Zijn lichaam voelt warm tegen mij aan. Ik voel een hand met mijn borsten spelen. Mijn tepels reageren direct en steken hard vooruit. Hmmm, met mijn hele lijf kronkel ik en kan ik met geen mogelijkheid meer stil blijven liggen. Ik hoor zijn ademhaling dichterbij. Ik krijg kleine kusjes in mijn nek en mijn haren worden gestreeld en aan de kant geschoven, zodat hij nog beter met zijn lippen in mijn nek kan komen. Mijn ogen blijven gesloten en ik droom zelfs nog half. Dat terwijl mijn lichaam ondertussen wel degelijk aan het ontwaken is.

Ik voel zijn heerlijke mannenhanden over mijn hele lichaam gaan. Sensuele aanrakingen die mij in een bepaalde ‘mood’ brengen. Ik kan het niet laten om zachtjes te kreunen. Strelingen over mijn rondingen, zachte kneepjes in mijn billen en vetrolletjes. Langzaam voel ik dat hij met zijn hand mijn benen wat verder uit elkaar brengt. Aangezien ik niet de moeilijkste ben, doe ik gewillig wat hij wil. Hij voelt hoe nat ik ben en ik hoor hoe hij daarvan geniet. Zijn vingers beroeren me rustig. Ze gaan door mijn natte gleuf, van voor naar achter, heen en weer. Ik word met de seconde geiler en dat is te merken aan hoe nat ik ben. 

Zijn geoefende vingers blijven rondjes draaien bij mijn gezwollen clit. Oeeh, dat is té gevoelig. Ik knijp mijn benen bij elkaar en mijn lichaam schokt licht. Hij begrijpt de hint en laat mijn clitje weer even met rust. Hij weet precies wat ik wil en half slapend doe ik mijn benen weer uit elkaar. Zo kan hij er goed bij en hij weet zijn weg dan ook heel snel te vinden. Voor ik het weet, zit er een vinger diep in mijn natte kutje. OMG, wat voelt dat toch altijd heerlijk! Helemaal als je zelf compleet relaxed bent en stiekem nog niet helemaal goed wakker bent. 

De eerste bewegingen zijn rustig, maar zijn vinger gaat steeds sneller heen en weer. Ik vraag me ook af of het wel één vinger is. Het zouden er zomaar ook 2 of misschien wel 3 kunnen zijn. Het voelt in ieder geval heerlijk. Ik steek mijn billen nog verder naar achter, zo voel ik hem nog dieper. Mijn eigen hand is inmiddels ook afgedaald en heeft mijn clitje gevonden. Ondanks dat ik net wakker aan het worden ben, heb ik genoeg kracht in mijn vingers om mezelf lekker te strelen en te masseren. In combinatie met zijn krachtig bewegende vingers in mijn kutje en mijn eigen kunsten, kan ik niet anders dan te genieten. 

Hij merkt dat ik wat zwaarder ademhaal en met mijn vingers steeds sneller ga. Hij past zich aan en gaat ook een versnelling hoger. Zijn vingers stoten maximaal in mijn kutje en ik geniet hoe diep en hard hij komt. Ik hou het niet veel langer meer vol. Ik ga ook sneller, mijn vingers gaan door. Ik voel een orgasme aan komen.
“Ga door schat, ik ga komen!”
“Ja, kom voor mij lekker ding! Ik wil voelen hoe je voor mij komt, terwijl mijn vingers diep in je zitten.”
“Ooh, ik ga komen…”

Ik knijp mijn dijen zo hard tegen elkaar, dat hij niet anders kan dan nog even in mij te blijven zitten. Wat een ontzettend heerlijk gevoel! Ik moet even bijkomen van de inspanning en het moment, maar dit was wel weer écht genieten met een hoofdletter G. Terwijl ik nog lig na te hijgen, gaan mijn benen langzaam weer van elkaar en kan hij zijn hand losmaken. Ik verontschuldig mij voor de kracht en de eventuele pijn die ik hem bezorgd heb, maar dat had hij er graag voor over. En dat gezegd te hebben, laat hij zien wat hij nog meer met mij in petto heeft.

Inmiddels ben ik goed wakker en heb ik beide ogen open. En dat is maar goed ook, want de aanblik die ik nu heb, had ik niet willen missen. Zijn pik is enorm hard en staat fier overeind en is ook klaar voor wat actie. Hij komt op mij liggen en drukt eerst een heerlijk ochtendkus op mijn mond. Sensueel, zacht, maar net dwingend genoeg om geil te blijven en klaar te zijn voor de 2e ronde. 

Terwijl hij me opgewonden in de ogen blijft kijken en onze blikken elkaar niet loslaten, brengt hij zijn stijve bij me naar binnen. Dat eerste gevoel van binnenkomen blijft onbeschrijfelijk. Rustig beweegt hij in me heen en weer en al snel gaat hij wat sneller. Ik duw mijn bekken iets omhoog, zodat ik hem nog beter en dieper voel. Af en toe knijp ik mijn spieren samen en maak ik hem daarmee nog gekker.
“Oh, neuk me schat. Neuk me suf.”
Samen komen we in een lekker ritme en gaat het er niet meer rustig aan toe. Allebei zijn we botergeil en wordt de snelheid verder opgevoerd. Ik zie in zijn ogen en aan zijn houding dat hij naar zijn hoogtepunt toewerkt. 

Onverwacht en ruw komt hij uit mij. Ik voel me leeg, maar dat is maar van korte duur. Hij rolt mij op mijn buik en gebiedt mij op mijn knieën te gaan. Ik volg gedwee en voor ik het weet zit hij weer in mij. Ik hou ervan om ‘doggystyle’ genomen te worden. Nog wilder dan net neukt hij me. Ik pak mijn kussen om de geluiden die uit mijn mond ontsnappen te smoren. Hij geeft een speelse klap op mijn billen, pakt mijn heupen stevig vast en stoot zo diep mogelijk in me.
“Ik spuit je helemaal vol.”
De laatste stoten zijn ontzettend geil en lekker. Wild en hard en zijn warme zaad diep in mij achterlatend. 

Samen vallen we uitgeput naar voren op bed en blijven zo even liggen. Hij kust me in mijn nek. Net zoals in het begin van onze vrijpartij. Het enige verschil is dat we nu aan het bijkomen zijn en wat bezweter zijn. Maar gelukkig is het een relaxte zondag zonder plannen en hebben we de tijd voor onszelf. Straks nog een keertje schat?

Onze favorieten

Kimono Lace Isabelle - Roze

Kimono Lace Isabelle – Roze

Shop nu

Top Allover Lace - Zwart

Top Allover Lace – Zwart

Shop nu

Body Salem - Rood

Body Salem – Rood

Shop nu