Menu
Prikkelend

De online kerstborrel

Erotisch verhaal - De online kerstborrel

En toen was het ineens december. De feestmaand bij uitstek. Een maand vol gezelligheid, cadeaus en feestjes. Zo ook bij mij op het werk met als hoogtepunt van de maand, of misschien wel van het jaar, de kerstborrel. Het moment om in je meest chique kleding of belachelijke kerstoutfit los te gaan met collega’s, die je ineens van een hele andere kant leert kennen. Meestal begint het redelijk formeel, maar daarna gaat het snel over naar heerlijk eten, drinken en vooral veel plezier.

Maar ja … Dit jaar gaat het allemaal wat anders. Eigenlijk had ik niet veel verwacht. Waarschijnlijk wordt er nog een kerstpakket bezorgd, maar een feestje had ik al uit mijn hoofd gezet. En nu heb ik ineens een uitnodiging in mijn mailbox voor een online kerstborrel volgende week. Ik heb geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen. Hoe zien ze dat voor zich? Dat zal wel alleen een praatje worden en dan weer door. Heel veel gezelligheid zie ik niet voor me. Ik lees de uitnodiging nog een keer goed.

Graag nodigen we je uit voor de online kerstborrel op 17-12-2020!
We zien je graag om 17.00 uur in je kerstoutfit verschijnen in Zoom.

De deurbel. Ik spring op. Verwacht ik een pakje? Volgens mij niet. Terwijl ik erover nadenk, loop ik naar de voordeur om daar een doos in ontvangst te nemen. Ik hou van cadeautjes, dus ben heel benieuwd wat erin zit. Ik zie geen afzender aan de buitenkant, dus dan maar snel openmaken. Van het werk. YES! De kerstpakketten van mijn werkgever vallen altijd goed in de smaak bij mij. Naast de bedankwoorden en de wensen staat er nog een boodschap op de kerstkaart: Maak de kerstborrel dit jaar leuk met de inhoud van dit kerstpakket en verwen jezelf eens heerlijk.
Ik vind twee lekkere flessen wijn met wijnglazen. Altijd goed! Een kaasje, harde worst, een zak nootjes en chocola. Mmm! Dat gaat er ook wel in. En dan nog wat dingen om het aangenamer te maken thuis: kaarsjes, een plaid én een cadeaubon voor een grote webshop. 

Ondertussen ben ik weer achter mijn laptop gekropen en zit ik middenin het schrijven van een plan. Er verschijnt een WhatsApp berichtje op mijn scherm. Mijn collega vraagt of ik ook mijn kerstpakket ontvangen heb. “Jazeker! Echt superleuk”, antwoord ik. “En? Heb je al een doel voor je cadeaubon?”, vraagt hij. “Om jezelf eens lekker te verwennen.” Waar doelt hij op? Dat komt toch nog wel. Die bon is vast wel even geldig, dus waarom moet ik daar nu al over nadenken. “Ik weet wel wat”, zegt mijn collega. Hmm, nu ben ik nieuwsgierig. Ik app terug dat ik zijn idee graag hoor. “Koop zo’n vibrerend eitje en dan geef je mij de afstandsbediening.” Zo, die had ik niet zien aankomen. Ik weet ook even niet wat ik terug moet typen en het is maar goed dat hij mij niet kan zien, want ik voel de mijn wangen rood worden.

Er is al langere tijd een bepaalde spanning tussen ons. Ook op eerdere kerstborrels werd er wel eens uitgebreid geflirt, maar verder dan dat is het eigenlijk nooit gekomen. Prima vond ik dat, ook al is het echt wel een hele leuke én lekkere man. En ik denk niet eens dat ik ‘nee’ zou zeggen, mocht het aan de orde zijn. Maar toch overvalt hij me hier wel mee. “Wat ben je ineens stil”, verschijnt er op mijn scherm. “Breng ik je in verlegenheid? Het lijkt mij in ieder geval wel heel geil, dus denk er maar eens over na”. Ik zie hem offline gaan. Stof tot nadenken en ik betrap mezelf erop dat ik ondertussen al op de site van de webshop zit en ‘vibrerend ei’ heb ingetypt. 

Dat ziet er leuk uit! Je hebt ze zelfs in allerlei kleuren, maten, vormen en inderdaad ook met afstandsbediening. Alleen wel in de meeste gevallen met een maximale afstand. Ik app mijn collega. “Hoe wil je dat doen qua afstand?”, vraag ik hem. Ik zie hem typen. “Nodig me bij je thuis uit. Dan ga ik op mijn eigen laptop online en tease ik je. En na de kerstborrel feesten we 1-op-1 nog even verder.” Ik had gedacht dat ik hierover na moest denken, maar voor ik het weet heb ik geantwoord dat hij van harte welkom is en heb ik in de tussentijd ook al een eitje besteld. Waar ben ik aan begonnen?

De dag van de kerstborrel kom ik niet lekker aan het werk. Ik voel een rare spanning in mijn buik. Is het eigenlijk wel mijn buik? Misschien voel ik de kriebels ook wel iets lager. Ik heb in ieder geval besloten om maar een half dagje te werken. Ik wil natuurlijk wel goed uitgedost bij de kerstborrel verschijnen. En daarnaast moet ik thuis ook nog opruimen en mezelf op en top verzorgen. Waarom had ik ook alweer ingestemd met het langskomen van mijn lekkere collega? Soms moet je eens ‘out of the box’ en aan je eigen doos denken, spreek ik mezelf toe.

Na toch nog best een productieve ochtend, is het tijd om de laptop even dicht te klappen. Als een wervelwind ga ik door het huis en ben ik trots op mezelf wat het resultaat is van mijn huisje na mijn opruimwoede. Hoogste tijd voor mijzelf. Ik schenk alvast een glas wijn in. Even ontspannen in bad en dan scheren, smeren en optutten. Ik trek een sexy glitterjurkje aan, steek mijn haren op en na de make-up is het bijna tijd om online te gaan en te “borrelen”. Snel dat eitje nog inbrengen…

De bel gaat. Ik ren de trap af en begroet mijn collega. Ik zie een glinstering in zijn ogen en ik kijk verlegen weg. Oké, ik ben nog niet helemaal in die stemming, maar de spanning is voelbaar. Hij ziet er in ieder geval heerlijk uit, dat doet hij goed. Ik hou er wel van als een man ook moeite gedaan heeft. En wat ruikt hij heerlijk! Mijn neus inhaleert een vleug van zij eau de toilette en ik voel meteen een tinteling tussen mijn benen. Oeh, dat belooft nog wat.
Hij plaatst zijn laptop tegenover mij aan tafel. Ik schenk ondertussen wijn in en zet wat lekkere hapjes klaar. En oh ja, ik schuif de afstandsbediening van mijn eitje naar hem toe. Klaar voor de kerstborrel.

Zoals verwacht, krijgen we eerst een praatje van de directie. Niet erg boeiend, maar het hoort erbij. Ik ben aan het turen naar het scherm om te zien wie van de collega’s er allemaal online is en wie moeite gedaan heeft om er op zijn kerstbest uit te zien. Ineens schiet ik omhoog. OMG, wat was dat? Het dringt niet meteen bij me door, maar dan valt het kwartje. Dat was mijn eitje dat aan het vibreren is. Ik moet even gaan verzitten. Maar jee, dat voelt echt heerlijk. Ik kijk naar mijn overbuurman. Hij kijkt mij niet aan, maar heeft zijn ogen op zijn scherm gericht en doet net of hij aandachtig naar de directeur aan het luisteren is.
De stand van het vibrerende eitje gaat nog iets hoger. Mijn hele lijf tintelt ervan. En dan ineens niets meer. Ik kijk beteuterd over mijn scherm en kijk in de meest ondeugende ogen die ik ooit gezien heb. “Niet zo gretig. Zo snel hoef je niet te komen hoor”. Een rilling van het trillen loopt over mijn rug.

Als het tijd is om te proosten, voel ik de vibraties weer terugkomen. En blijkbaar heeft mijn collega nu geen genade, want hij gaat meteen door naar standje maximaal. Ik kan amper mijn glas wijn nog goed vasthouden, laat staan fatsoenlijk proosten met mijn collega’s online. Na de beste kerstwensen uitgedeeld te hebben, excuseer ik mezelf en zeg dat ik me niet heel lekker voel en vroeg naar bed wil. Waarom nog online borrelen als ik bijna ga komen door een vibrerend ei dat door mijn collega bediend wordt? Ik klap de laptop net op tijd dicht om vervolgens te komen als nooit tevoren.

Allemachtig, dat was heftig, maar wat heerlijk! Als ik weer enigszins bijgekomen ben en mij van het ei ontdaan heb, zie ik mijn collega heel relaxed nog aan tafel zitten met zijn wijn en een handvol nootjes. Ik zie zijn ogen over mijn hele lijf gaan en ik voel me kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook begeerlijk. Sloom komt hij overeind en blijft me aankijken. Eenmaal voor me staand, gebied hij mij ook te gaan staan. “Weet je hoe lang ik dit al heb willen doen?”, fluistert hij hees in mijn oor voordat hij zijn warme mond op mijn zachte lippen drukt. Ik weet niets meer te zeggen, maar besluit dat dat ook niet hoeft en ik hem alleen maar terug wil zoenen. Zijn blik is donkerder geworden en ik zie de begeerte. “Ik ga je helemaal uit elkaar trekken”, hijgt hij. De kleren vliegen door de kamer en binnen de kortste keren voel ik zijn perfecte naakte lijf tegen mij aan. Ik ben volgens mij nog nooit zo geil geweest. Ik wil deze man hard, diep en heel gauw! Tijd voor ons eigen kerstfeestje. 

Hij duwt me naar beneden, zodat ik op mijn knieën voor hem zit. Ik kan niet anders dan alleen nog maar kijken naar zijn enorme harde paal. Ik ben onder de indruk. Dat ziet er goed uit! “Open je mondje, lekker geil ding”, gebied hij me. Ik doe mijn lippen van elkaar en zijn pik vult mijn mond. Terwijl ik mijn lippen strak om zijn pik houd, neukt hij mijn mondje. Mijn tong beweegt zich ondertussen ondeugend langs zijn harde pik en vochtige eikel. Aan zijn gekreun hoor ik, dat hij het moeilijk heeft. Hopelijk wel op een goede manier. 

Hij haalt zijn pik uit mijn mond en gooit me op de bank. “Op je knieën schatje. Ik zal je kutje eens goed neuken.” ‘Doggy style’ blijft wel een van mijn favorieten. Ik beweeg mijn kontje gewillig voor hem heen en weer. En voor ik het weet, glijdt zijn harde paal in mijn natte kutje. Eerst langzaam, maar dat rustige is van korte duur. Eenmaal erin stoot hij krachtig door. “Ooh, neuk me hard en diep”, kreun ik. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen. Het gaat er wild aan toe. “Je bent echt heerlijk”, hijgt hij. “Ik ga je zo helemaal volspuiten”. “Ja, ik wil je warme zaad diep in me”, kreun ik.
“Aaah, jaaa, ik ga komen.” “JAAAA!!”

Hmm, dat was echt heerlijk! Mijn hele lijf trilt nog na. Langzaam voel ik zijn pik uit mij glijden. Uitgeput en bezweet liggen we in elkaar verstrengeld half op de bank en half op grond. Dat we dit niet eerder gedaan hebben samen. En ik heb zo’n idee dat het niet bij deze ene keer blijft. Zo is die gedeeltelijke lockdown toch nog ergens goed voor. Anders was het vast weer bij alleen flirten gebleven.