Menu
Inspiratie

Ga voor sterkere bekkenbodemspieren met geishaballetjes

Sterkere bekkenbodemspieren - Zin In Meer

Mogelijk ben je ze wel eens tegen gekomen, geisha balletjes of ben wa balletjes. Balletjes die je in je vagina kunt inbrengen en bij de seksspeeltjes te vinden zijn. Maar deze balletjes zijn niet alleen maar fijn om te dragen. Het gebruik van deze balletjes heeft vele voordelen. Pluspunten die niet alleen zorgen voor genot op het moment van dragen, maar ook voor daarna en op langere termijn. Ben jij benieuwd wat geishaballen zijn en wat ze voor jou, je genot, maar ook voor je gezondheid kunnen betekenen? Ga voor sterkere bekkenbodemspieren met geishaballetjes en ervaar de voordelen zelf.

Wat zijn geishaballetjes?

Geishaballen zijn vaginale balletjes die ook wel bekend zijn onder de namen ben wa ballen, kegelballen, lustkogels, ‘pleasure balls’ of ‘duotone balls’. Ongeacht hoe je ze noemt, je gebruikt de balletjes over het algemeen allemaal op dezelfde manier met daarbij als doel het vergroten van erotisch genot en/of het versterken van je bekkenbodemspieren. Het trainen van de bekkenbodemspieren was de oorspronkelijke bedoeling van de balletjes bij geisha’s. Door twee balletjes in de vagina tegen elkaar te laten bewegen, werden deze spieren zo versterkt dat de geisha’s hun mannen tijdens seks meer genot konden schenken. Doorgaans zijn geishaballen holle balletjes met een klein gewichtje erin dat door het balletje rolt en dat gevoelig aanvoelt in de vagina. Naast het stimulerende en opwindende gevoel van de rollende balletjes, train je op deze manier je bekkenbodemspieren.

Het belang van goede bekkenbodemspieren

Bekkenbodemspieren zijn voor vrouwen belangrijke spieren voor het genot tijdens seks. Maar ook de man ervaart meer plezier als deze spieren bij een vrouw stevig en goed getraind zijn. Uiteraard moet je het in de eerste instantie vooral voor jezelf doen, maar dat is ook zeker de moeite waard. Want wie wil naast een goede gezondheid nou geen betere seks en intensere orgasmes ervaren?

De bekkenbodem vormt de bodem van onze bekken en is een spierplaat die loopt van het stuitbeentje naar het schaambeen en tussen de zitdelen van de billen. Deze spiergroep zorgt voor steun voor onze organen in de buik, zoals de darmen, blaas en de baarmoeder bij vrouwen. Maar de spieren beheersen ook de kringspieren en vangen drukverschillen bij bijvoorbeeld niezen en hoesten op. Daarnaast is deze spiergroep ook heel belangrijk op seksueel gebied. De bekkenbodemspieren noemen we dan ook wel eens seksspieren. Genoeg redenen om je bekkenbodem aandacht te geven en je spieren aldaar eventueel te versterken, want sterke bekkenbodemspieren zorgen voor:

  • Intensere sensatie tijdens penetratie
  • Makkelijker tot een orgasme komen
  • Krachtigere orgasmes
  • Meer natuurlijke vochtaanmaak
  • Minder last van incontinentie
  • Sneller herstel na bevalling

Hoe gebruik je geishaballetjes?

Geishaballetjes breng je in je vagina in. Wanneer het de eerste keer is, is het goed om zoveel mogelijk te ontspannen en een beetje glijmiddel te gebruiken. Zodra je de balletjes ingebracht hebt, heb je waarschijnlijk het gevoel dat ze er weer uit vallen. De balletjes hebben de neiging om te dalen door hun gewicht. Maar dit zorgt er juist voor dat de bekkenbodemspieren als reflex spontaan samentrekken. Deze actie, ook wel ‘kegeloefening’ genoemd, traint en stimuleert de bekkenbodemspieren.

Door deze spieren te trainen, kun je vele voordelen ervaren, waaronder meer genot tijdens seks. Vaginale ballen kun je dragen tijdens je dagelijkse activiteit en dan het liefst als je in beweging bent, want dit geeft het meeste gevoel, maar is dan ook het efficiëntst. Draag ze dus tijdens een wandeling of tijdens het doen van het huishouden. Let wel op dat je het dragen rustig opbouwt en ze ook niet langer dan 30 minuten inhoudt, want dit kan weer klachten veroorzaken en daar zit je niet op te wachten.

Verschillende geishaballen

Niemand is hetzelfde en daarom kan het best nog een uitdaging zijn om de juiste balletjes te kiezen voor jezelf. Er zijn geishaballen in verschillende maten en vormen. Hoe kleiner, maar ook hoe zwaarder de ballen, hoe moeilijk het is om het balletje in je vagina te houden. Dat maakt de training dus zwaarder. Ben je dan ook nog onervaren en niet bekend met geishaballen, begin dan met wat grotere en lichtere ballen. Deze zijn gemakkelijker in te houden en te dragen.

Bij de vaginale balletjes in de webshop van Willie.nl staat altijd een duidelijke productomschrijving met daarbij ook specificaties, zodat jij de afmetingen en gewichten van de balletjes kunt bekijken en kunt bepalen wat voor jou goed kan zijn. Vind je het toch lastig? Misschien is het dan een goed idee om een set van meerdere kegels te kiezen.

Geishaballen

Goudkleurige geishaballetjes

Goudkleurige geishaballetjes

Shop nu

FeelzToys - Desi Ben Wa ballen

FeelzToys – Desi Ben Wa ballen

Shop nu

Joue - Ami Ben Wa balls

Joue – Ami Ben Wa balls

Shop nu

Domino metalen ballen

Domino metalen ballen

Shop nu

Sets met verschillende afmetingen

Rianne S geishaballen

Rianne S geishaballen

Shop nu

Satisfyer kegelset Yoni Power 1

Satisfyer kegelset Yoni Power 1

Shop nu

Dream Toys geisha ballen

Dream Toys geisha ballen

Shop nu

Dream Toys Cherry set

Dream Toys Cherry set

Shop nu

Satisfyer geishaballenset

Satisfyer geishaballenset

Shop nu

Ballen met trilfuncties

Fantasy For Her geisha bal

Fantasy For Her geisha bal

Shop nu

Electro Stimulator Remote Dual Kegel

Electro Stimulator Remote Dual Kegel

Shop nu

Feelztoys Jivy Love Balls

FeelzToys Jivy Love Balls

Shop nu

Naghi No.17 geishaballen

Naghi No.17 geishaballen

Shop nu

Willie.nl voor jouw geishaballetjes en meer

Wil jij jouw vagina graag wat strakker en sterker maken? Wil jij graag nog meer van seks genieten en intensere orgasmes ervaren? Dat kan door het trainen van je bekkenbodemspieren!

Bij Willie.nl bestel jij jouw geishaballetjes a.s. zondag 22 mei op ‘Sexy Sunday’ met 20% korting. Scoor jouw ballen met korting door de code BALGEVOEL te gebruiken bij het afrekenen.

En wist jij dat Willie.nl al 12 jaar bestaat? Dat moet gevierd worden!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak in mei kans op 3x een pakket met maar liefst 12 seksspeeltjes. Wat een feest!